реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Талановитих дітей оздоровлять

4 тисячі талановитих та обдарованих дітей області оздоровляться цього літа

Цього літа на Чернігівщині планують охопити оздоровленням та відпочинком понад 60 тисяч дітей, із них 4 тисячі — талановитих і обдарованих.

Путівками до санаторіїв і оздоровчих таборів заохочуватимуть переможців та призерів міжнародних, всеукраїнських, обласних, районних олімпіад, спортивних змагань, а також відмінників навчання, переможців творчих конкурсів різних рівнів.

Про це зазначила Директор Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Сердюк під час перевірки готовності відділення дитячого оздоровлення санаторного типу «Дружба» у м. Чернігові до оздоровчої кампанії 2013 року.

За її словами, найталановитіші діти зможуть оздоровиться у Міжнародному дитячому центрі «Артек» та Українському дитячому центрі «Молода гвардія». З початку 2013 року у цих дитячих центрах відпочило 50 обдарованих дітей області.

За інформацією начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолія Заліського, цього літа на базі обласного ліцею для обдарованої молоді буде організовано літню школу для талановитих дітей Чернігівщини, де вони зможуть не тільки відпочити, а й розвивати свої творчі здібності.



Теги:освіта, оздоровлення, талановиті діти


Читайте також



Коментарі (0)
avatar