реклама партнерів:
Головна › Новини › Проблема

Табачник придумав як витягти з сімей школярів по 2 тисячі

Термін "Велика вітчизняна війна" у підручниках з грифом міністерства освіти та науки всюди відновлений. Про ОУН-УПА мова теж йде, але картина об'єктивна. Був радянський партизанський рух, скільки там брало участь людей, і які втрати він завдав гітлерівцям. І був націоналістичний партизанський рух, скільки в ньому брало участь людей, і які вони завдали втрати гітлерівцям. Які втрати завдали радянським військам - про це навряд чи буде в підручнику", - цитує Д.Табачника газета "Сегодня".
Щодо того, чи є актуальною зараз тема спільних підручників з історії з Росією і Польщею, Табачник відповів: "Підручників поки навряд чи. А ось посібників для вчителів - так. Це дорослі люди з вищою освітою, які не повинні ставитися до сусідів зі злістю і ненавистю. Вони повинні толерантно і з розумінням викладати свій навчальний матеріал. Принаймні, його не фальсифікувати і не пересмикувати".

Відзначимо, що держава розраховує перевести усі навчальні матеріали для школярів у програму на базі 4G-мережі, і таким чином заощадити 400 млн грн на виданні підручників. Про це повідомляє сайт "Відголос".

Влада розраховує, що 1,5 - 2 млн школярів зможуть придбати нетбуки вартістю до 2 тис. грн за схемою безвідсоткового кредиту. А відмінники зможуть отримати нетбуки безкоштовно. Процентна ставка за кредитом для інших школярів уточнюється. Таким чином, міністр освіти та науки Д.Табачник , великий проФесіонал, розписався у своєму невмінні надрукувати достстню кількість підручників, яких не вистачає у школах навіть на кінець навчального року.




Теги:уряд регіоналів, табачник, нетбуки, Підручники, ОУН-УПА


Читайте також



Коментарі (0)
avatar