реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Суд зобов’язав СБУ порушити справу про можливу держзраду Єрмака і Кучми

Шевченківський районний суд столиці задовольнив скаргу народного депутата “ЄС” Володимира В’ятровича. Він зобов’язав Службу безпеки України розпочати розслідування можливого скоєння державної зради главою Офісу президента Андрієм Єрмаком і другим президентом України, представником країни в ТКГ щодо Донбасу Леонідом Кучмою.

Про це В’ятрович повідомив у фейсбуці, інформує Цензор.НЕТ.

“Суд задовільнив мою скаргу щодо бездіяльності СБУ і зобов’язав Службу не пізніше як за 24 години внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості викладені у моєму звернені і розпочати розслідування можливої державної зради Єрмаком та Кучмою. СБУ – готово, ДБР – приготуватися у понеділок”, – написав він.

З опублікованої В’ятровичем постанови суду видно, що рішення ухвалила суддя Антонюк. У документі зазначено, що СБУ зобов’язана внести в ЄРДР відомості про кримінальне правопорушення, що містяться в зверненні В’ятровича від 13 березня.

Рішення суду не можна оскаржити.

Як раніше повідомляв Цензор.НЕТ, 13 березня В’ятрович написав на Кучму і Єрмака заяви в СБУ, НАБУ і ДБР. Депутат вважає, що Леонід Кучма і Андрій Єрмак винні в державній зраді через те, що підписали в Мінську документ про створення “консультативної ради” з терористами.

Йдеться про підписані в Мінську домовленості щодо створення органу, яким фіксується суб’єктність ОРДЛО, а Росія в статусі гаранта-спостерігача, опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ.



Теги:Єрмак, Кучма, державна зрада, Володимир В'ятрович. СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar