реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Зеленський втік під вигуки "Ганьба!"

Під вигуки "ганьба" і "державний зрадник" - Зеленський втік з Алеї Небесної сотні

Сьогодні Зеленський з Єрмаком та Шмигалем були на Алеї Небесної сотні у Києві.Під вигуки "Ганьба!", "державний зрадник" та "малорос", Зеленський швиденько зробив кілька фоток для ЗМІ та поспіхом втік, оточений десятками охоронців та тихушників від МВС та СБУ. Це реально - "ганьба"...

Відео можна переглянути тут: https://enigma.ua/articles/pid-viguki-ganba-i-derzhavniy-zradnik-zelenskiy-na-alei-nebesnoi-sotni-video

Олександр МАЛЮЧЕНКО



Теги:вагнергейт, Єрмак, революція Гідності, команда ЗЕ, державна зрада


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ЗРАДНИКИ-ЗЕЛЕНСЬКИЙ Є ЗЕЛЕНИЙ БАРИГА ОФШОРНИЙ! ВІН НЕ ТІЛЬКИ МАВ ОФШОРИ, А І ВІДМИВАВ ЧЕРЕЗ НИХ КОШТИ ЯКІ ЙОМУ ПЛАТИВ КОЛОМОЙСЬКИЙ (ВКРАДЕНІ І ВИВЕДЕНІ 5,5 МЛПД З ПРИВАТБАНКУ).
ТІЛЬКИ ДУРНІ І ДЕБІЛИ МАЮТЬ СУМНІВИ.
ВЛАДА НА ЧОЛІ З ЗЕЛЕНСЬКИМ Є МАФІЯ-ОЗГ(ОРГАНІЗОВАНА ЗЛОЧИННА ГРУПА) ПІД КЕРІВНИЦТВОМ БЕНІ-КОЛОМОЙСЬКОГО.
ЗЕ КЛОУН ЗЕЛЕНСЬКИЙ ЗІ СВОЇМ КРЕМЛІВСЬКИМ ЄРМАКОМ, СБУШНИМ БАКАНОВИМ І ШЕФІРАМИ І ДРУГИМИ "СЛУГАМИ НАРОДУ" ПРИ ВЛАДІ -Є ЗРАДНИКАМИ УКРАЇНИ ТА УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ.
ВОНИ-СУКИ, НІ ОДНОГО ДНЯ НЕ БУЛИ НА ВІЙНІ З РОСІЄЮ І НЕ МАЮТЬ НІЯКОГО ВІДНОШЕННЯ ДО ЗАХИСТУ ЦІЛІСНОСТІ УКРАЇНИ. ВОНИ, В ТОЙ ЧАС КОЛИ НАШІ ВОЇНИ ЗАХИЩАЛИ УКРАЇНУ, ТІЛЬКИ ТО І РОБИЛИ ШО НАСМІХАЛИСЯ З УСЬОГО УКРАЇНСЬКОГО!
avatar
2
стыдно за удирающего главнокомандующего, а еще больно, что оплачиваем охрану, ведь это стадо, что за ним бегает не копейки получает.
avatar