реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Щоденник Літа: за 5 хвилин до осені

Останній день літа. Останній запис. Цей Щоденник я зненацька "придумала" для себе, щоб помічати Літо. Бо часто дні проходять непоміченими.

Ідею, звісно ж, позичила у Бредбері з його "кульбабовим вином".

Ідеї дописів виникали по-різному. Інколи я з самого ранку знала, про що цей день. Бувало, що головна подія дня змінювалася. Інколи навіть в останні хвилини дня. Час від часу заливало хвилею негативу, втоми, песимізму, зневіри в собі. Часом здавалося, що всі записи одноманітні і досить тупенькі чи простенькі. Або навпаки, перечитувала і думала, що за дивна "диванна філософія", це ж особистий Щоденник .

Часом ідея допису не "явлалася". Тоді вмикався режим: бачити світ навколо. І це також виявилося дуже корисним - помічати те, на що не вистачає часу.

З якогось моменту я дізналася, що мої записи цікаві й іншим - друзям по ФБ. ЦЕ ТАК ПРИЄМНО!!! На якомусь переломному моменті я думала, що це дурня і не варто продовжувати. Але приємність радувати когось мотивувала писати далі.

Я навмисно обрала дуже коротку форму на кілька абзаців. Але сьогодні трохи більше слів. Та не моїх
Хочу завершити Літо цитатою Рея Бредбері. І хай ФБ нагадає, яким було для мене Літо 2023 року.

РЕЙ БРЕДБЕРІ
"КУЛЬБАБОВЕ ВИНО"

"Червневі зорі, липневі полудні, серпневі вечори – все пройшло, скінчилося, пішло назавжди і залишилося тільки в пам’яті. Тепер попереду довга осінь, біла зима, прохолодна зелена весна, і за цей час потрібно обміркувати минуле літо і підвести підсумок. А якщо він що-небудь забуде – що ж, в погребі стоїть вино з кульбаб, на кожній пляшці виведено число, і в них – всі дні літа, все до єдиного."
ФОТО 2018 РОКУ

Ірина ЛОМОНОС



Теги:Ірина Ломонос, Бредбері, Щоденники, літо


Читайте також



Коментарі (0)
avatar