реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Семенівка попередила - від сьогодні хабарів не даємо!

Голова Семенівської райдержадміністрації Євменов С.В. написав заяву на звільнення з посади. Аналогічну заяву написала заступник Євменова Федюк Т.М. Начальник Семенівського РВ УМВС Петрухан В.В. подав рапорт про відставку. Заяву на сесію районної ради про звільнення подав головний лікар Забєлін В.І.

Прокуратура Семенівського району зареєструвала кримінальне провадження по організації поїздки держслужбовців на антимайдан колишнім головою районної державної адміністрації. На черзі відкриття кримінального провадження по керівнику агролісгоспу Кулаку М.Д.

Семенівський райком комуністичної партії відмовився демонтувати свого великого вождя з центральної площі міста, незважаючи на запевнення депутатам міської ради, що демонтаж відбудеться їхніми силами за їхні кошти. Тобто комуністи в черговий раз показали своє істинне, брехливе обличчя, а великий вождь в Семенівці не потрібен нікому, навіть своїм партійцям. Семенівка чекає на чергове «бездарне самогубство» чергового Леніна, а міська рада готова здати 5 тон бронзи на кольоровий брухт та поповнити міський бюджет.

Активісти Семенівської районного ГО «Майдан» власними силами виготовили та поклеїли полотна на три «рибаковські» бігборди, в яких висловили жалобу по загиблих побратимах Майдану. Після розміщення на бігбордах плакатів пам`яті Небесної Cотні помічник НД Рибакова сказав, що вони (Рибаков) не проти розміщення даних зображень. На четвертому бігборді біля районної лікарні та районного відділку міліції поклеїли звернення до всіх з попередженням: «І запам’ятайте: від сьогодні хабарів не даємо».

Завтра 27 лютого о 12 годин буде продовжене засідання позачергової сесії Семенівської районної ради, на якій буде обрано нового голову.

Павло БОНДАРЕНКО



Теги:Майдан, відставки, Ігор Рибаков, хабарі, Семенівка


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
навпроти прикордонників, митників та біля пункту пропуску "Миколаївка" треба повішати такий бігборд.
avatar