реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Рибаков, виявляється, мешканець Луганська

В Семенівці вчора нарешті відбулися попередні розгляди судових справ за позовами про захист честі та гідності кандидата в депутати до Верховної ради Рибакова до представників громади Семенівського району.

Нагадаємо, що минулого разу представники позивача – Рибакова до суду не з’явились. Не з’явились вони і на це засідання, але цього разу суд вже не став відкладати попередній розгляд, провів його без представника позивача. При цьому суд задовольнив клопотання відповідачів про залучення доказів, які вони подавали, але не задовольнив клопотання Павла Бондаренка - викликати на розгляд справи Рибакова, мотивуючи тим, що Ігор Рибаков зареєстрований в Луганській області, в місті Луганськ, з метою не затягувати справу за межі розумного строку.

Вчора знову представники всіх районних громад 207-го північного виборчого округу Чернігівської області та представники Чернігівської самооборони з’їхались в Семенівку під будівлю районного суду підтримати своїх активістів.

Незважаючи на холодну погоду, мітингуючі під звуки Гімну України провели мітинг, ще раз прийняли резолюцію, що такий представник громади, як Рибаков, їм не потрібен. Тим більше після того, як у нього вистачило глузду і совісті позиватись на правду, яку озвучили на мітингу люстрації 12 вересня в Семенівці.

Мабуть, у Рибакова думали, що, подавши позови, можна буде залякати активістів громад, чи хоча б трохи вплинути на їх ентузіазм, щоб громади не мітингували проти цього кандидата. Але вийшло все навпаки. Мітинги люстрації почали проводитись по інших районах округу, а в Семенівці це вже третій. І при цьому спостерігається зацікавленість громадськості до цього судового процесу.

Дмитро СТЕПОВИЙ



Теги:вибри 2014, позов проти свободи слова, Люстрація, Ігор Рибаков, Семенівка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar