реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Розбиті кейси "успєшних" гордонів- арєстовичів

Всі історії про «успєшний успєх», роками навʼязані українцям (і світу) на гламурних бізнес івентах, ютубчиках та сторінках форбс, розбиваються сьогодні вщент.

Бо де були б сьогодні всі ці чєрнякі, корогодскіє, гордони та решта шобли, яка зробила свій «успєх» на рекеті, брехні та російському рублі, якби не українські активісти, які відстоювали українські цінності, коли ті мерзотники продавали себе з кожної праски як «вєлікіх бізнесмєнов»?

Де були б зараз всі ті марафонщики та айронмени, якщо б не українці з активною громадянською позицією та честю, які пішли відстоювати Україну зі зброєю в руках?

Де були б зараз всі ті «медійні персони», що роками вливали лайно у вуха українців про «нє всьо так однозначно» і «політікі наживаются на войнє», якщо б не ті українці, які їх не послухали, і поставили своє життя на захист своєї країни, не чекаючи, що хтось зробить це за них і для них?

Я скажу, де б вони всі були: під росією. Прислуговували б російському царю/гєнсєку, так, як звикли: за рублі, чорну ікру, німецьке авто і зраду українців.

Але тепер ці айронмени-бізнесмени не вартують і волосини, що падає з голови людини, яка покинула все і пішла захищати Україну.

Увага всього світу сьогодні прикута до цих надлюдей. Бо коли мова йде про виживання і збереження нації — ніякі мільйонні кейси та стотисячні томи про «успєшний успєх» не допоможуть. Потрібні balls і честь. А це не натренуєш, цьому не навчишся на MBA-ях, воно або є, або ти гарік-чєрняк-гордонович.

Оксана БАЙЛО



Теги:широка війна, Оксана Байло, Арестович, Гордон, ЗСУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar