реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Російська мова - це мова концтаборів, психлікарень і агресії

Багато людей так і не зрозуміли, що війна відбувається не за шахти Донбасу, і навіть не за Каховське водосховище з прісною водою для Криму. Війна за те, щоб Україна стала частиною Росії, щоб Україна зникла як держава, разом зі своєю мовою та національною ідентичністю.

Що значить «зникла разом зі своєю мовою та національною ідентичністю»? Про це писав багато разів у прикладах: від черкесів і до татар, від ерзян і до башкир: найсміливіших та найрозумніших вбивають і садять у в’язниці. Декого, хто надто сильно чіпляється за свою мову та ідентичність – показово відправляють в психлікарню на примусове лікування.

Москва бачать українців як таких собі комі 2.0 – народ з правом на власну національну кухню, але без решти прав.
Російська мова – це мова, панування якої забезпечує ФСБ, СК, МВД, система концтаборів, психлікарень для політв’язнів. Саме таким чином цю мову насаджували і насаджують на Північному Кавказі, в Ідель-Уралі та в Сибіру.

Націоналісти з числа корінних народів РФ чітко розуміють, що російська мова – це інструмент поневолення та пригнічення. Більше того, вони розуміють, що дерусифікація – це визволення. На жаль, Мендель з Аваковим цього не зрозуміють ніколи.

Павло ПОДОБЄД

Напис на плакаті: "Вільна Україна! Татари з вами!". м. Казань



Теги:Аваков, російська мова, Павло Подобєд, татарстан, Мендель


Читайте також



Коментарі (0)
avatar