реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Олігархи втекли з України. Якби й не вертались!

Закрити вікна, закрити кордони - і більше ніколи, ніколи не пускати от сю мерзоту. Нажерлися, набили всі кендюхи, а як тільки запахло смаженим - уже їх немає. І що, пустимо назад?!

Українські олігархи та бізнесмени залишають Україну чартерними рейсами, лише у неділю з Києва вилетіло близько 20 чартерів та приватних літаків. Це інформація "Української правди". https://www.pravda.com.ua/news/2022/02/13/7323857/

Серед чартерів та приватних літаків, що залишили Україну 13 лютого – борти Ріната Ахметова та Бориса Колеснікова. Пізніше Колесніков у коментарі УП заявив, що залишився в Україні, а його літак вилетів нібито на технічне обслуговування. Водночас журналісти зазначають, що, хоч один із бортів Ахметова вилетів із України в неділю, сам він залишив країну 30 січня рейсом до швейцарського Цюриха.

Ще один приватний борт на 50 людей замовив депутат від проросійської партії ОПЗЖ, мільйонер Ігор Абрамович. За даними УП, цей літак має вивезти його бізнес-партнерів та родичів його однопартійців з Києва у Відень. Відомо, що 13 лютого з України вилетів також Віктор Пінчук.

Водночас ще один проросійський нардеп і мільйонер Вадим Новинський залишив Україну рейсом до Мюнхена ще 10 лютого. Того ж дня в Лондон вилетів бізнесмен Олександр Ярославський, кортеж якого раніше на смерть збив людину під Харковом.

Крім того, 12 лютого з України вилетіли бізнесмени Вадим Столар та Василь Хмельницький, а 13 лютого – Андрій Ставніцер та Вадим Нестеренко.

Тарас Шевченко:
Ох, якби те сталось, щоб ви не вертались,
Щоб там і здихали, де ви поросли!
Не плакали б діти, мати б не ридала,
Не чули б у Бога вашої хули.
І сонце не гріло б смердячого гною
На чистій, широкій, на вольній землі.
І люди б не знали, що ви за орли,
І не покивали б на вас головою.
("І мертвим, і живим...").

Сергій ТРИМБАЧ



Теги:Ахметов, Пінчук, гібридна війна, Колєсніков, олігархат, Коломойський


Читайте також



Коментарі (0)
avatar