реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Огляд на старті: округ № 210

Округ № 210. До нього входять Прилуки з районом, Бобровицький та Козелецький райони.

Рудьковський Микола відомий всій Україні. Як «пламєнний» соціаліст, що кинув Сан Санича Мороза. Найбільше слави здобув, коли катався з дівчиною -моделлю у Париж за державні кошти. СБУ тоді навіть порушила кримінальну справу, яке наше правосуддя успішно спустило на гальмах. А він навіть авантюрно показувався тяжко хворим – на інвалідній колясці на судові засідання катався. Виявилося – жировик.

Офіційно -- тимчасово не працює, адже не можна нафтові свердловини на Полтавщині зарахувати до офіційної роботи, якщо вони не на нього оформлені. Виявляється, зараз Микола Рудьковський -- член "Партії нового покоління України". Що воно таке – нам невідомо.

Питання до наявності вищої освіти і фальсифікації документів про це зависли в повітрі. Як і до участі у зірванні газової угоди з Туркменистаном.

Оскільки Анатолій Мірошниченко, прилуцький соратник Валерія Дубіля, схоже, на вибори не йде, незважаючи на «благодійну допомогу», схоже, влада зробила ставку на Рудьковського. Він зараз активно обробляє Прилуки, оскільки у Бобровицькому та Козелецькому районах уже й до цього багато надарував.

Конкуренцію Рудьковському може скласти Ігор Курган – директор «Першої міжнародної будівельної кампанії», висунутий «УДАРОМ» доволі несподівано для самого кандидата. Це представник компанії Юрія Коптєва, який активно будує у Прилуках, хоча сам бізнес зосереджений у Москві.

Ігор Курган вісім років працював у міліції і добре знає не тільки про «Європу», але й може протистояти авантюристу Рудьковському, оскільки інший авантюрист – Олег Ляшко, попри намагання зняти з Рудьковського черевики з крокодилячої шкіри, йти по прилуцькому округу не наважився.

Об’єднана опозиція висунула Віктора Лабазова, колишнього при лучанина, відомого рухівця, який зараз живе у Києві. За квотою НРУ йому виділено цей округ, хоча спочатку прогнозувався кандидат від «Свободи». І навіть Олег Тягнибок у прес- клубі «Просвіта» в Чернігові прямо про це заявляв.

Проти Лабазова може активно зіграти його колишня соратниця, а тепер – член Конгресу українських націоналістів Ольга Костюк, висунута КУНом і підтримана «Нашою Україною» і УНП. У неї великий «зуб» на Лабазова, що й буде пущений в хід.

Щоправда, важко буде і Кургану і всім іншим, крім кандидата влади, працювати в двох, не прилуцьких районах. На що й розраховувала влада, отак дивно "нарізаючи" округи.

Оглядав початок перегонів
Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Прилуки, Лабазов, округ № 210, Рудьковський, Курган


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
А де Муха від ПР?
avatar
2
Об"єднана опозиція, виставивши непрохідного Лабазова, продала 210 округ Рудьковському, тобто партії регіонів. За Лабазова і так мало проголосують, так ще і "технічний" кандидат від УДАРу Курган відтягне на себе голоси виборців. Шкода, що опозиція як була брехливою та продажною, так і залишилась. Голосую однозначно тільки за Свободу по спискам, а з мажоритарщиків немає кого обирати, всі кандидати потенційні "тушки". Тягнибок прогнозував кандидата від Свободи в 210 окрузі, бо були такі попередні домовленності, але ж опозиція як завжди не дотримується свого слова, на відміну від Свободи, яка навіть в таких умовах зради залишається послідовною і чесною.
avatar