реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Нові санкції проти Фукса і Фірташа. Що це означає

1. Фірташ став новим підсанкційним олігархом. Це означає не лише те, що перерозподіл облгазів стартував. Це ще означає, що на ринку титанової сировини у нас з’являться нові гравці (посередники). Чи будуть вони продавати сировину Фірташу в Крим чи компанії Boeing - поки невідомо.

2. Дуже цікаво буде спостерігати за поведінкою каналу "Інтер". Зараз там «одноосібним» керівником залишився Сергій Льовочкін, у якого вже «майже немає» конкурента Медведчука і вже «майже нема» партнера Фірташа. І це, ніби, велика свобода. А ще ніби є найбільш рейтинговий кандидат в президенти номер 2. Але в разі недостатньо тонкої поведінки можна втратити головний козир : «Своїх не кидають». І це велика розтяжка для Льовочкіна.

3. Павло Фукс має одну велику провину: вплив на держгеонадра, як кажуть і казали останні кілька років різні дотичні до цієї сфери ділки. Звичайно, зараз всі вхопляться в історію про Кернеса, Терехова і інші харківські новини. Але головна історія Фукса, якщо все правда про геонадра - це ліцензії. І тут треба шукати чорну кішку і зовсім не в чорній кімнаті.

Між іншим, є ще один важливий момент. А ви помітили, що за останні кілька місяців у нас зник демонічний образ єдиного поганого бородатого олігарха? У нас тепер поганих хлопців так багато, що навіть спеціалісти не готові називати всі прізвища!

Вадим ДЕНИСЕНКО



Теги:Вадим Денисенко, Коломойський, олігархат, Фірташ, РНБО, облгази


Читайте також



Коментарі (0)
avatar