реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Назріває бунт на "Білкозині"

На сьогоднішній день ситуація на прилуцькому «Білкозині» знову ускладнилася: адміністрація не виконує зобов’язань щодо виплати зарплати, які були підписані під час примирних процедур. Станом на 8 вересня заробітна плата 2/3 працівникам за липень не виплачена.

Нагадаємо, що працівники цього підприємства вже страйкували з вимогою виплати зарплати та дотримання соціальних гарантій, загальноприйнятих в Україні. Цей завод за часів Л.Кучми був відданий на приватизацію росіянами, яких пов"язують з кримінальним "авторитетом" Санкт-Петербурга. Безумовно одне -- віддавати підприємство-- монополіст у чужі руки є повною дурістю, яка межує з антидержавною діяльністю...

Громадська ініціатива "Оновлення країни", очолювана Валентином Наливайченком, заявила про свою підтримку законних прав працівників "Білкозина" під час візиту лідера "ОК" у Прилуки. Наразі надано юридичну допомогу, але її недостатньо. І оскільки вже минулого разу стихійно піднімалися антиросійські лозунги, то тепер, при новому ігноруванні прав українців, слід чекати різкіших дій. Адже 50 працівників, серед яких --активісти страйку, колоніальна адміністрація звільняє.




Теги:Прилуки, Кучма, права українців, Білкозин, В.Наливайченко, Страйк


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Забрати у коцапа завод або спалити його нахрін
avatar
2
І це думка правильна. Не те що в Ляшка, який там піарився, а помочі ніякої. Зате поміг дирекції повернути частину ПДВ -- мо за відкат для себе, любимого?
avatar
3
Никто не хочет защищать граждан Украины - ни депутаты своими законами, ни правительства, ни президенты. Люди для них - рабы, быдло. Только при чём тут антироссийские лозунги? Разве наши украинские монополисты, государственные чинуши, криминальные авторитеты не такие? Такие же! Вспомните забастовки шахтёров, троллейбусников и другие забастовки на заводах и фабриках. А сколько их ещё впереди будет! Вот такая она свобода и рыночная экономика! Кстати, в других странах, даже развитых, то же самое и постоянно. Борьба, борьба, борьба...
avatar