реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

На Чернігівщині знову шахраї видають себе за податківців

Відділ внутрішньої безпеки Головного управління Міндоходів у Чернігівській області повідомляє, що на території Чернігівщини знову з’явилися шахраї. Щоб у легкій спосіб роздобути гроші, вони видають себе за податківців.

Як зазначив начальник управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області Сергій Бойко, шахраї «працюють» за колишнім сценарієм. До керівника підприємства чи підприємця телефонує чоловік і представляється податківцем. Каже, що він перша особа податкової інспекції або ж звертається за її дорученням. Просить гроші на потреби працівників податкової служби чи пропонує за певну суму відкупитися від проведення перевірки на підприємстві. Такі випадки зафіксовані в декількох містах та райцентрах області. Цього разу шахраї обрали підприємства громадського харчування, здебільшого - ресторанного бізнесу.

Суми просять різні. Як правило, зловмисники скромністю не страждають – просять декілька десятків тисяч гривень. На жаль, є випадки, коли шахраям не відмовили.

Такі випадки не лише наносять збитки підприємствам та підприємцям, але й шкодять іміджу податкової служби.

До органів Міністерства внутрішніх справ вже подані відповідні заяви щодо вчинення кримінальних правопорушень невідомими особами з метою дискредитації працівників ГУ Міндоходів у Чернігівській області.

Відділ внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Чернігівській області звертається до суб’єктів господарської діяльності з проханням негайно повідомляти про такі випадки. А також сповіщати про факти зловживання з боку податківців.

Звертатися за адресою: м.Чернігів, вул. Комсомольська,11. Або повідомляти на телефон «довіри»: (0462) 668-522.

Інформаційно-комунікаційний сектор
ГУ Міндоходів у Чернігівській області



Теги:податкова, шахраї, внутрішня безпека


Читайте також



Коментарі (0)
avatar