реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Шахраї - "податківці" активізувалися

Головне управління ДФС у Чернігівській області вкотре звертається до платників податків. На території Чернігівської області продовжуються випадки, коли шахраї від імені керівництва ДФС у Чернігівській області телефонують до суб’єктів господарювання і вимагають терміново допомогти коштами.

Зазвичай телефонують із мобільних номерів: 050-701-3774 та 091-958-3133. Поспішність пояснюють тим, що нібито до них терміново з Києва їдуть з перевіркою. Зі свого боку обіцяють посприяти, щоб підприємство не перевіряли і виключили з нібито існуючого списку для перевірок. У випадку відмови - погрожують податковим тиском.

Такі факти шахрайства не лише наносять збитки підприємствам та підприємцям, але й підривають авторитет органів Державної фіскальної служби.

"Будьте пильними, не дозвольте себе ошукати та втягнути у брудну провокацію, - звертається сектор комунікацій головного управління ДФС в Чернігівській області. - Пам’ятайте, що шахраї розраховують на вашу довірливість та поспішність. Тому вони змушують до спонтанних необдуманих вчинків. Ні в якому разі не давайте їм кошти і терміново повідомляйте про такі випадки на телефон «Довіри» за номером (0462) 668-522 чи «Пульс» - (044) 284-00-07. Обидва номери працюють цілодобово. Інформацію також можна надати до відділу внутрішньої безпеки ГУ ДФС у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. Реміснича, буд. 11 каб. 208".



Теги:ДФС в Чернігівській області, шахраї, внутрішня безпека


Читайте також



Коментарі (0)
avatar