реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

МТС - український?

Україна не обмежується Львівською та Івано-Франківською областями. До її складу входять 27 адміністративних одиниць, у тому числі й Автономна Республіка Крим.
Про це нагадує член центрального Проводу Української народної партії, заступник голови ЛМО УНП Олег Немчінов у відповідь на запровадження одним з мобільних операторів тарифу під назвою «МТС-Український», дія якого обмежується лише територією Львівської та Івано-Франківської областей.
За словами Немчінова, сьогодні рекламні ролики цього оператора заполонили FM-простір Львівської області. В той час як жителі Києва, Харкова, Луганська чи Донецька є такими ж українцями, як і львів’яни.

«Закликаю керівництво компанії виправити допущену помилку, змінивши назву тарифного плану. Адже те, що зробив МТС – яскравий приклад того, як компанія з російським менеджментом сприймає Україну», – зазначив він.

Крім того, Немчінов звернув увагу на засилля в українському телевізійному просторі російських зірок та закликав уряд обкладати їх додатковим податком на прибуток.

«Насправді неповага до власної країни починається з неправильного світосприйняття: коли для того, щоб запустити проект на телебаченні, ми запрошуємо російських знаменитостей. У більшості європейських країн люди, які хочуть працювати у сфері медіа чи шоу-бізнесу, але не є громадянами цієї країни, обкладаються додатковими податками на прибуток. У нас же найрейтинговіші шоу ведуть іноземці, а десятки творчих людей з України – сидять без роботи. Такими кроками керівництво країни заганяє нашу державу в стан, коли про український шоу-бізнес чи українську рекламу говорити буде важко. І випадок з МТС – яскраве тому підтвердження», – каже політик. Zik




Теги:окупація, Податки, мобільний зв'язок, УНП, МТС


Читайте також



Коментарі (0)
avatar