реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Мюнхен: гарно прочитаний текст

Зеленський, треба йому віддати належне, непоганий актор. І прочитати з трибуни в Мюнхені кимось заздалегідь написаний текст (до речі, сильний текст) йому вдалося. Не без запинок, але вдалося.

Але текст був ну явно "не його". Занадто явно, я би сказав. Таке враження, що Зеленському написали цей текст десь у Генштабі і сказали: "Ось отсюда і досюда прочитаєш усе як написано, пойняв? Шо нєясно, ВерхГлавнокомандующий, твою в Дарданелли мать?". Бо сам він точно до такого не міг дійти.

Але гаразд, задвинув чувак з бумажки чи з рідера кльову речь (хоча мулька про ленд-ліз явно стирена у Пороха). Шо далі? Оборонне замовлення зрушить з місця? Ракетні програми розблокуються? "Нептуни" протягом тижня поступлять на озброєння? Масштабна чистка розвідки, СБУ, парламенту і найближчого оточення від російської агентури? Заберуть з "великого крадівництва" колишній коронавірусний фонд і нарешті спрямують його на армію?
Ага. Щас. Хтось вірить у це? (привіт апостолу Фомі)

Для мене зрозуміло лише одне - рейтинги у "слуг" настільки падають, що піарники Зеленського (Генштаб тут ні до чого, це й так зрозуміло) вирішили зробити з нього "трошки Порошенка". Виборча кампанія стартонула, це неозброєним оком видно. А тут Коломойський іще одного клоуна розкручує - Притулу. Бідний він для політики, як церковна миша, а все ж таки знайшлися добрі люди, які виділили під Серьожу бабло, аби, як бачиться, відкусив рейтинг у Пороха. Може навіть Притулі "свою" фракцію дозволять створити в парламенті. А потім про спробі рипнутися нагадають, хто в нього інвестор. І напевне вимагатимуть з цього політичного голодранця безліч дрібних послуг за кожен згодований вітамін (чи то пак долар).

Поки що Притулі підмальовують рейтинги, але, знаючи наш народєц, я підозрюю, що бажання халяви і веселощів може спрацювати й тут. Один клоун не виправдав надій - ну що ж, може інший буде краще.

Я впевнений в одному: одним яскравим виступом навряд чи Зеленському вдасться замазати минулі катастрофічні провали.

Юрій РУДНИЦЬКИЙ



Теги:Мюнхен, гібридна війна, Юрій Рудницький, команда ЗЕ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar