реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Агентам Москви не вдається...

Нудотна кобиляка міністр закордонних справ балалайні лавров сумовито розповідає,що українці нахабно змінили умови угоди про мир, зокрема, вони мали узгоджувати військові навчання з країнами-гарантами, зокрема з Росією. А потім,мовляв, втрутилися американці і британці і все пішло не так.

І правильно зробили американці і британці. Бо Зеленський включив до переговорної групи апологета нейтралітету Олександра Чалого, відомого багатьма зрадофільськими витівками. І той тупо пропихував цей порядок денний. Зокрема, була пропозиція оголосити Росію гарантом нашої безпеки. Це взагалі маразматична теза. Включення Чалого до групи свідчить, що в ОПУ досі сидять агенти впливу Москви, які й намагаються просувати вигідні їй рішення.

Припускаю,що терміновий візит Бориса Джонсона до Києва був пов'язаний саме з цим. На щастя, у на є партнери Лондон і Вашингтон, які поклали собі не допустити. Якщо Зеленський піддаватиметься впливу агентів Москви, то вони швидко вправлять йому мозок. На щастя, армія не підтримує зрадофілію в стилі Чалого. А тому нудотна кобила лавров іде слідом за російським кораблем.

Юрій ЛУКАНОВ



Теги:Юрій Луканов, команда ЗЕ, ОПУ, гібридна війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar