реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Міністір інформполітики не знає, коли на українській території не буде прокремлівських каналів

В інтерв'ю "Економічній правді" міністр інформаційної політики Юрій Стець фактично визнав, що його міністерство не має жодного впливу на ситуацію щодо інформаційного середовища на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей.

Юрій Стець перекладає вину на державний Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, керівника якого Півнюка нещодавно було звільнено і справу щодо нього порушила прокуратура. Але факт лишається фактом: на українських територіях вільно мовлять канали терористичних організацій "ДНР" і "ЛНР" і міністерство Стеця нічого не може вдіяти.

Юрій Стець: "Сигнал идет с захваченных передатчиков и телевышек, которые строились годами во времена Советского союза. Это то, что нельзя построить за три месяца".

Через рік війни українська влада нічого не може вдіяти, щоб зупинити пропаганду ворога! Тоді й виходить, як у тій же Авдіївці, про що недавно писала "Українська правда", - після обстрілів коксохімічного заводу російсько- терористичними військами жителі приходять скаржитися на укранців, які начебто обстрілюють завод. Бо так вони побачили по російських телеканалах.

На питання чи фінансує Україна ті телевежі, з яких передаються сигнали російської геббельс- пропаганди, міністр Стець не міг відповісти, переказавши лише заяви глави Луганської військово- адміністративної влади Геннадія Москаля.

Для чого в нас існує міністерство Стеця - невідомо. Наразі воно годує нас байками про іномовлення за кордон - та зробіть спочатку українське мовлення в своїй державі!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:АТО, міністр Стець, Луганськ, Донецьк, український інформаційний простір


Читайте також



Коментарі (0)
avatar