реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бій за Донецьк

Українці зачистили села Красногородку та Старомихайлівку у передмісті Донецька і закріпилися на західній його окраїні. Взято під контроль село Контарне біля Шахтарська. Російські терористи обстріляли село Стукалову Балку в Луганській області.

Цілу ніч росіяни обстрілювали Луганський аеропорт. Слава Богу, жертв нема від тої "братської любові". У Донецьку цілу ніч тривали бої в районі шахти Лідіївка та селища Бірюзове.

Бандити вбили свого - "заступника міністра іноземних справ" якоїсь із маніакальних деенерів Просьолкова. Він був активним діячем євразійського руху. Кілер стріляв професійно - кажуть, що цей Просьолков захищав Гіркіна - Стрєлкова при приїзді посланця Путіна з істинно російським прізвищем Кургінян.

США пообіцяли надати - ні, знову не зброю, а допомогу на облаштування кордону з рашистським режимом та на навчання Національної гвардії. Спасибі, але запам'ятаймо всі, що Україна воює сама і ми нікому не будемо зобов'язані перемогою - ні США, які допомогли сухпайками, ні Німеччині, яка веде з Путіним сепаратні переговори за нашою спиною, ні Франції, яка готова постачати Росії "Містраль"...

У Крим Росія знову заборонила ввезення українських продуктів, без яких окупований Крим не виживе. Правильно, хай рашисти допомагають протверезіти тим кримчанам, які хотіли під Росію. Зате напвіпорожній поїзд Москва- Сімферополь вийшов вперше в обхід України - йтимпе довго і з пересадкою на Керченському паромі. Ну-ну...

Україна оштрафувала російські авіакомпанії за політ у Крим - якщо не заплатять, буде міжнародний суд.



Теги:АТО, Донецьк, Луганськ, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
До каких пор будете брехать? Не красиво!
avatar