реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: Москва готується наступати знову

Журналіст Петро Шеломовскій зафіксував на схід від Донецька колону, що складається з понад 60 військових вантажівок.

Про це він написав у Twitter та виклав фотографію. "Великий військовий конвой чекає на східному в'їзді в Донецьк", - написав Шеломовській. За його словами, більшість "КамАЗів" в колоні обладнані куленепробивним склом, також у складі колони помічені "Гради".

У Луганську російські військові неприховано провели майже парад в центрі міста. Таким чином, є нові факти російської окупації території України.

За добу терористи 28 разів обстріляли українські блокпости, опорні та спостережні пункти. Це називається перемир'я...

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець загинув, ще шістьох поранених доставлено до медичних закладів.
Наразі найбільш складна ситуація в районі населеного пункту Кримське, де бойовики неодноразово обстріляли українські підрозділи, використовували при цьому стрілецьку зброю, автоматичні гранатомети та РСЗВ БМ-21 Град.

Поблизу села Трьохізбенка Луганської області сили АТО знищили 5 "Градів" і 3 артилерійські установки бойовиків. Прямим артилерійським попаданням. наші нарешті стали потроху відповідати на так зване перемир'я.

Сьогодні в Донецьку проходять так звані вибори глави ДНР. Тим, хто прийде на вибори, можна за 1 гривню купити мішок овочів.

П'ятий "гуманітарний конвой" з Росії знову в Україні - без дозволу української влади, без патронату Міжнародного Червоного Хреста. За даними РНБО України, російські вантажівки з «гуманітарного конвою», повертаючись в РФ, вивозили з українських заводів на Донбасі військове обладнання. Також на цих «КамАЗ» в Росію вивозили тіла убитих в Україні російських солдатів.



Теги:гумконвой, АТО, Кримське, Луганськ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar