реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Мера Ніжина знову судитимуть

22 грудня 2011 року відбулося засідання апеляційного суду Чернігівської області на апеляцію обласної прокуратури, яка звернулася в суд з метою оскарження постанови Новозаводського районного суду м.Чернігова по справі мера Ніжина М.Приходька.

Прокуратурі Чернігівської області вдалося довести, що постанова Новозаводського районного суду, якою справа мера була направлена на додаткове розслідування до Генпрокуратури, є незаконною. Таким чином, обласна прокуратура оскаржила постанову й справа мера Ніжина М.Приходька буде знову направлена на розгляд у Новозаводський районний суд.

Нагадаємо, що 21 жовтня 2011 року Новозаводський районний суд видав постанову про направлення справи мера Ніжина на додаткове розслідування в Генпрокуратуру.

Отже, очікування мера Ніжина та його оточення з приводу того, що справа буде направлена до Ггенпрокуратури, а далі буде закрита за відсутності складу злочину, не справдилися.

У зв’язку з тим, що справа мера Ніжина направлена до Новозаводського районного суду опозиційні до мера депутати готуються відсторонити мера Ніжина від займаної посади згідно постанови Генпрокуратури для того, щоб Ніжинський міський голова не зміг впливати на судовий процес по справі хабарництва в особливо великих розмірах.

Депутат міської ради Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:хабарництво, М.Приходько, Новозаводький районний суд, Генпрокуратура, Ніжинська міська рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar