реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Міський голова Ніжина не зміг прозвітувати перед громадою

26 червня мала відбутися позачергова сесія Ніжинської міської ради, на якій за вимогою депутатів міський голова Ніжина М. Приходько мав прозвітувати про діяльність виконавчих органів Ніжинської міської ради за період з 1 січня 2011 року по 1 травня 2012 року. Сесія не відбулась по тій причині, що міський голова М. Приходько не виявив бажання прозвітувати.
На запитання депутатів-- чому Ви не звітуєте, сказав:"Що Ви від мене хочете ?". Депутатів Ніжинської міської ради дуже здивувала така реакція й далі депутати заявили, що громада в черговий раз помилилася, обравши на посаду мера міста знову М. Приходька.

Саме за той період, коли містом управляв М. Приходько, це відкинуло громаду в своєму розвитку набагато років назад. Депутати висловили впевненість, що мер м. Ніжина не може прозвітувати тому, що насправді йому нічого сказати громаді, результатів та досягнень не має. Після певної словесної дискусії Приходько закрив засідання й втік з пленарного засідання міської ради.

Далі депутати висловились, що у зв’язку з тим, що голова не прозвітував, це свідчить, що М. Приходько демонструє бездіяльність, недбалість та не ефективно виконує свої обов’язки та самоусувається від проблем всієї громади й не може протистояти сучасним викликам сьогодення, які стоять перед громадою. М. Приходько не орієнтується в ситуації й у стані справ міста. Він вирішує лише свої особисті та приватні справи.

А також депутати заявили, за таких обставин міський голова не може та не повинен перебувати на посаді. Тому депутати закликали мера м. Ніжина М. Приходька прозвітувати на іншій сесії, а якщо він цього не зробить, депутати достроково припинять повноваження міського голови.

Депутат Ніжинської міської ради
Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:Ніжинська міська рада, Ніжин, місцеве самоврядування, М.Приходько


Читайте також



Коментарі (0)
avatar