реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Мер Ніжина хоче втекти у Росію?

До депутатів Ніжинської міської ради надійшла інформація про те, що голова районної адміністрації Виборського району міста Санкт-Петербург запросив до себе делегацію з міста Ніжина з метою підписання двостороннього договору про взаємовигідну співпрацю в гуманітарній та в торгівельно-економічній сфері.

Ці документи планується підписати з ціллю розширити співпрацю між двома громадами, для того, щоб ця співпрацю впливала на благополуччя достаток та покращувала життя двох територіальних громад.

Як вдалося дізнатися офіційну делегацію від громади міста Ніжина буде очолювати мер Ніжина М.Приходько. Ця інформація викликала багато запитань у депутатів тому, що до сьогоднішнього дня мер Ніжина перебуває під запобіжним заходом – підпискою про невиїзд, який був до нього застосований Печерським районним судом міста Києва.

Депутати Ніжинської міської ради однозначно переконані, що мер Ніжина не повинен представляти і очолювати делегацію у місто Санкт-Петербург, через те, що перебуває під підпискою про невиїзд.

Депутати занепокоєні, що мер Ніжина хоче використати дану поїздку для того, щоб перетнути державний кордон Російської федерації й набути статус біженця й уникнути справедливого покарання.

Нагадаємо, що зараз стосовно мера Ніжина триває судовий процес. Саме тому зреагували на таку інформацію й хочуть зробити все від них залежне, щоб мер Ніжина не уникнув покарання за скоєння тяжкого посадового злочину. Депутати вже надіслали депутатські звернення до посольства Російської федерації з метою запобігання виїзду та перетину державного кордону між Україною та Російською федерацією, особи яка перебуває під запобіжним заходом – підпискою про невиїзд.

Депутат Ніжинської міської ради Максим БАГРІНЦЕВ



Теги:Ніжин, Ніжинська міська рада, Михайло Приходько, Генеральна прокуратура, хабарництво


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
У Ніжині знову назріває Чорна рада.
avatar