реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Люди самі розбираються з антиукраїнством

Народні "розборки" з символами тоталітаризму через бездіяльність влади починають самі громадяни. У нашій області невідомі пошкодили пам’ятник Леніну на батьківщині гетьмана Розумовського з вогнепальної зброї. Про це повідомили в прокуратурі Чернігівської області.

Воно й логічно: пам'ятника земляку -- гетьману нема, а чужому фюреру -- стоїть. Про сліди від куль на пам'ятнику Леніну в селі Лемеші Козелецького району повідомив місцеву прокуратуру депутат районної ради, комуніст Іван Сокол.

Міліція почала шукати людей, які пошкодили пам'ятник Леніну, було розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (КК) — «хуліганство». Прокуратури Козелецького району та Чернігівської області контролюють перебіг розслідування. Робити їм нічого" Всчіх злодіїв і бандитів половили, тепер пам'ятники стережуть...

А в Чернігові 23 травня вночі невідомі нанесли на «похідний намет» УПЦ Московського патріархату написи, в яких повідомляється, що влада не виконує рішення суду про знесення московського намету. Вже до обіду написи були стерті. А чого ховати правду, атєц Лєдовой, що погрожував редаутору "Сіверщини" російським спецназом?!



Теги:Лемеші, Московська церква, Катерининська церква, пам'ятники Лєніну, тоталітаризм


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Яка нікудишня влада, такі її й дії (чи бездіяльність)! Нікому з владців нічого не потрібно, тільки набити б свої кишені!
avatar
2
Покропите эти места Живой и Мёртвой водой, да и разойдитесь с миром... ;))
avatar