реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Конфлікт у Ніжині: міліція напала на "флаєристів"

Під час пам'ятної ходи по Ніжину з нагоди Дня героїв Крут від центральної площі до місця посвячення пам'ятника трапився провокаційний конфлікт.
В колоні представники альтернативного осередку "Третя позиція" намагалися запалити "флаєри", на що миттєво зреагувала міліція і, за словами учасників події, неадекватно стала бити молодиків.

В той же час, оскільки організатором заходу була "Свобода", то може скластися враження, що нечисленна організація підставила відому політичну силу.

Деталі будуть висвітлені в наступному номері газети "Сіверщина". Ще 30 та 31 січня ви можете передплатити "Сіверщину" з доставкою її у лютому.
На фото з Крут: позиція "Третьої позиції".



Теги:крути, свобода, Ніжин


Читайте також



Коментарі (8)
avatar
1
Міліція влаштувала напад на учасників урочистої ходи пам’яті Героїв Крут у Ніжині
ВІДЕО http://youtu.be/0ThXELL3J0E
avatar
2
То перед Новим роком можна до останнього дня передплачувати місцеву пресу, а зараз, щоб отримувати газету з лютого (і так далі), то треба до 25 числа встигати. Мені це пояснили на Головпошті 28 числа, куди я звернувся, щоб передплатити газету. Так що я "виписав" 28 січня, але отримувати буду лише з березня.
avatar
3
"...на що миттєво зреагувала міліція " і головне - не менш миттєво редактор газети "Сіверщина".
Отже, паліть щось, бийте пики тощо - і вас помітять обв"язково і зреагують миттєво?
avatar
4
Соломаха,
Добре що молодь має бажання і може висловлювати свою позицію. На Ваш погляд агресивно? За такої ситуації, котра склалася в нашій державі, де молоді не має майбутнього, давно час палити маєтки в Конча-Заспі та трощити Мерседеси з номерами ВР. А такі ліберали як ви відростили вуса і критикують на дивані, і гадають, що вони найкращі футбольні тренери чи політичні критики. І головне дивує пихатість та впевненість, яка підкриплюється словами, мовляв "Я політикою займаюсь вже 20 років", а результат?!!! Тому прошу не заважайте, краще допоможіть молоді та людям котрі не бояться кордони міліції виходячи на акції, найкраща допомога - помовчіть!
avatar
7
Пане Сергію, ліберали від анг. свобода.
Вони як раз пропонують більше економічних свобод і не втручання держави в економічні процеси.
А щодо ідеї "грабуй награбоване", то її реалізують і очолять в разі потреби професіонали (а не ті молоді хлопці з фаєрами про яких йде мова) з колишні охоронців подібних конч-засп та колишні співробітники силових структур.
Україні вкрай потрібні проофесійні, патріотичні чиновники та підприємці, а не зграї молодиків за якими завжди стирчать вуха спецслужб.
Скільки можна повторювати помилки мельниківців і бандерівців, протиставляючи, на радість ворогам, досвід і молодечий запал?
Може тому так дехто наполегливо і налаштовує українську патріотичну молодь проти тих хто має досвід, щоб вони не вирахували засланих козачків-провокаторів в молодіжному середовищі?
До речі, 22 роки тому найбільш активними героями в РУСі були саме заслані козачки(Лавринович, Головатий і подібні), бо вони не чим не ризикували...
avatar
5
минулого року молодь пройшлась під час мітингу в Крутах з банером такого самого змісту. Тоді представники УНП розповсюдили заяву про те, що подібного роду банери є провокацією влади і наступом на демократію. Цьогоріч, як бачите, на демократію вже ніхто не наступає, а дії міліції доводять те, що це аж ніяк не провокація і тим більше не влади. Хоча якби ліберали вчили історію, вони б знали, що провокація - мати революції. Але куди їм до революції! Їм і так добре живеться.
avatar
6
Василь Федорович,що ви таке пишете,ніяка міліція не реагувала миттєво,як ви написали,а тільки після 3 фаєру(не флаєр=) )
avatar
8
правда тут http://sip-cn.org.ua/
avatar