реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бої у Донецьку і Луганську

У Донецьку в квадраті Красноармійське шосе - вул. Маршала Жукова - вул. Стратонавтів - вул. Артемівська ведуться бойові дії. Про це повідомляє сайт міськради Донецька. "Просимо мешканців, що проживають в даному квадраті, не виходити на вулицю і не покидати меж своїх будинків і квартир", - пишуть представники міськради.

Протягом вчорашнього дня силами АТО в місті Луганськ була проведена операція, за наслідками якої бойовики залишилися відрізаними від постачання.

Про це повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook. «Розуміючи це, вони чинять шалений опір. Аеродром Луганська забезпечений боєприпасами, матеріально-технічними засобами, що докорінно змінює ситуацію. Сили бойовиків були відтиснуті від аеродрому. Також сили АТО частково заблокували місто Лисичанськ. Розуміючи це, бойовики протягом ночі зробили декілька спроб виходу. Внаслідок бойових сутичок було знищено техніку та живу силу противника. Близько 30 чоловік взято в полон. З півночі взято під контроль периметр поблизу населеного пункту Рубіжне», - повідомили у прес-центрі, зазначивши, що наразі підрозділи Національної гвардії та Збройних Сил України проводять заходи із зачистки території.

У прес-центрі також зазначають, що ущільнюється кільце навколо Горлівки та Донецька. Зайнято значну територію між Артемівськом, Горлівкою, Констянтинівкою. «Розширюється зона контролю довкола аеродрому Донецьк, що також дозволяє силам АТО вирішувати питання забезпечення наземним шляхом та суттєво підриває позиції бойовиків у цьому напрямку. В цілому, у трьох напрямках сили АТО володіють ситуацією та нарощують перевагу», - повідомили у прес-центрі. В той же час, бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових.

Понад 20 затриманих нашими військовими бойовиків під Лисичанськом мають російське громадянство. Вони намагалися вирватися з оточення. Йдуть бої за Рубіжне і Попасну. Добре, що наші влада та громадяни не слухають фрау Ріббентроп, тобто Меркель!



Теги:Лисичанськ, Луганськ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar