реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Хроніки російсько- української війни: бойовики прориваються додому, в Росію

Із Горлівки та Маківки виїхали російські терористи - лишилися тільки місцеві. Про це повідомляють жителі цих окупованих міст.

В той же час в районі Донецького аеропорту бойовики перейшли в наступ - його відбито, але один українець поранений.

Потужний вибух ввечері 12 вересня, який чули в Донецьку, Макіївці і Харцизьку став наслідком детонації вантажівки бойовиків з боєприпасами.

“Люди їхали в автобусі, бачили палаючу машину, через кілька хвилин – потужний вибух, звідти снаряди розлетілися”, – розповідають очевидці. Про потерпілих серед пасажирів автобуса не повідомляється. Відразу ж після вибуху в небі деякий час був видний гриб темного кольору заввишки в 250 м, який незабаром зник через сильний вітер.

У Києві СБУ затримала кур'єра з 650 тисячами гривень, печатками 10 фіктивних фірм та документацією. Конвертацією грошей для російських терористів займалися жінка і дочка міського голови Ювілейного, луганського сепаратиста Володимира Струка. Жінка стала погрожувати правоохоронцям дзвінками Львочкіну та Вілкулу, атким чином підтвердивши їх причетність до сепаратизму.

У Росію з боєм прорвалася група їхніх бойовиків, від яких Росія уже відгороджується ровами та сітками. Додому ідіть, додому!

А підрозділи "Правого сектору" мають стати частинами СБУ. “На базі Добровільного Українського Корпусу, а саме його бойових підрозділів, формуються групи, які будуть входити в Службу Безпеки України, в підрозділи СБУ, які були створені для участі в АТО. Зараз ми проходимо медогляди, психологічні тести, здаємо фізпідготовку і будемо підписувати контракти на входження в СБУ”, – розповів А.Червень. Як відзначив комбат, вже через місяць чи півтора члени “Правого сектору” будуть зараховані бійцями Служби Безпеки України.



Теги:Правий сектор, Горлівка, Донецьк, Луганськ, російсько- українська війна, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar