реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Керівник менських соціалістів збив голову окружної виборчої комісії й зник з місця ДТП

30 листопада увечері був скоєний наїзд автомобілем на голову окружної виборчої комісії №213 Сергія Трегубенка. За попередніми даними голові ОВК завдані тілесні ушкодження, а водій на машині зник з місця пригоди.

Представник кандидата на пост Президента Юрія Костенка, депутат Менської міської ради від УНП Сергій Трегубенко призначений головою ОВК з центром в смт. Сосниця. Сам він проживає в Мені, куди в вечорі повернувся з окружної комісії. З менської автостанції він добирався додому на велосипеді й був збитий автомобілем. Постраждалий упізнав водія в обличчя. За словами Сергія Трегубенка за кермом знаходився голова менської районної організації СПУ та комерційний директор товариства з обмеженою відповідальністю "Менський деревообробний завод" Федір Фесюн. Після того як Сергій Трегубенко викликав співробітників ДАІ керівник місцевих соціалістів поїхав з місця ДТП. Наразі міліція проводить слідство.

Раніше головного менського соціаліста притягували до відповідальності за недбале поводження з вогнепальною зброєю, в наслідок якого він з мисливської рушниці застрелив людину на полюванні. Втім посадовцю вдалося уникнути в’язниці й відбутися умовним терміном покарання.

Ігор ЛЕВЕНОК, прес-секретар обласної організації УНП




Теги:Левенок, аварія, наїзд, Трегубенко, ОВК


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
До каких же пор это будет продолжаться? Сколько этим алигархам будет все сходить с рук? Ну не ужели мы так и не дождемся "тюрем для бандитов"?
avatar