реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Як правильно підібрати смартфон

Асортимент мобільних гаджетів може здатися одноманітним за рахунок подібної зовнішності моноблочних апаратів. Однак, різниця в моделях стає відчутна під час користування, коли задіюються внутрішні можливості пристрою. Інтернет-магазин смартфонів Eldorado пропонує можливість вивчити характеристики кожного гаджета і на їх основі зробити свій вибір.
Чим же відрізняються популярні моделі смартфонів? На що варто звернути увагу в першу чергу, крім зовнішнього вигляду і виробника?

Операційна система
Android - ОС від Google пропонує великий вибір моделей. Її гідності в доступності сервісів, безлічі безкоштовних додатків, різноманітті інтерфейсів. Android займає багато пам'яті, що може привести до сповільненої роботі смартфона.
iOS від Apple використовується на всіх моделях iPhone. Відрізняється продуманістю дрібниць, плавним і швидким функціонуванням, регулярними оновленнями. Незважаючи на величезну кількість додатків, практично всі вони платні.
Windows від компанії Microsoft застосовують обмежену кількість брендів. Переваги ОС в доступності офісних програм і повної синхронізації з ПК.

Екран
Від його параметрів залежить контрастність, яскравість, чіткість. Перш, ніж купити смартфон, варто враховувати тип дисплея, кількість пікселів і дозвіл, діагональ екрану. У Eldorado ви можете вибирати від компактних моделей з діагоналлю екрана від 3,5 дюймів до фаблет, що мають 6,9 дюймів.

Акумулятор
Ми розраховуємо на те, що, зарядивши смартфон, зможемо користуватися ним протягом дня, не турбуючись про необхідність зарядки. В такому випадку, необхідно вибирати акумулятор з показником не менше 3000 мАг. Інтернет-магазин пропонує моделі з ємністю батареї від 1300 до 5500 мАг. Нове покоління гаджетів оснащують функціями швидкої і бездротової зарядки, що робить їх використання ще більш комфортним.

Продуктивність
Процесор може мати від 1 до 8 ядер. Від їх кількості і частоти залежить те, як швидко буде працювати пристрій і чи впорається з важкими додатками. Також має значення тип процесора.

Камера
Топові моделі виробляються з фронтальним і основною камерою, що дозволяє робити якісні фото і Селфі. Вибираючи пристрій, на яке можна робити хороші фото, вивчіть такі параметри, як кількість мегапікселів і частота діафрагми.

Вигідні покупки від Eldorado
Інтернет-магазин смартфонів в Україні Eldorado - офіційний представник багатьох світових брендів. Всі моделі, представлені на сайті, мають офіційну гарантію. В інтернеті ви можете придбати смартфон в розстрочку або кредит, оформивши доставку на свою адресу.






Теги:ELDORADO, магазин, смартфон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar