реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Чому сьогодні варто придбати iPhone 11?

Поява новинки на ринку мобільних пристроїв змусило схвилюватися шанувальників відомого бренду. iPhone 11 – це не просто сучасний гаджет, а й головний флагман популярної лінійки. Залишати його без уваги неможливо, тому, якщо ви ще не придбали девайс, у вас є час прийняти правильне рішення в Цитрусе

iPhone 11: що інноваційного у пристрої

Кожен анонс довгоочікуваної новинки змушує серця шанувальників битися частіше. Так сталося і під час анонсування виходу ринку моделі iPhone 11. Популярний бренд вже став синонімом високого статусу. Незважаючи на те, що нові моделі з'являються щороку, увага до iPhone 11 не згасає.

Зовнішня привабливість дзеркального корпусу – перше, що впадає у вічі потенційним покупцям. Проте модель залишається на вершині рейтингів і з інших причин:

  1. Характеристики дисплея. Можливість розглянути зображення під різними кутами – основна перевага. Яскравий дисплей зберігає свої властивості у будь-якій ситуації, що радує шанувальників. Досягти схожих результатів іншим брендам досі не вдалося.
  2. Захист. Страх появи подряпин та сколів залишиться у минулому. Бренд подбав про те, щоб пристрій був убезпечений з різних боків. Для задньої кришки передбачено захист скла Gorilla Glass, що додає кілька балів на користь покупки.
  3. Технічні характеристики. Компанія переглянула вимоги до процесора та вивела їх на новий рівень. Для роботи гаджета передбачено чотири ядра процесора. Була оновлена ​​графіка та став доступним чіпсет А13 Bionic. Покупці можуть насолоджуватися простим використанням у будь-яких умовах.

Чому сьогодні варто придбати iPhone 11?

Забезпечити безпеку даних вдається не тільки завдяки відомій технології Face ID. Тепер власники гаджета можуть негайно відключити цю функцію та захистити свій пристрій від розблокування сторонніми. Крім того, власники девайсу нового покоління налаштовують захист окремих додатків.

Для пошуку пристроїв додано ще одну функцію. Завдяки чіпу U1 знайти отримувача можна одним помахом руки. Смартфон миттєво визначає сусідні пристрої після вказівки напряму. Таким чином забезпечується захист від отримання файлів сторонніми.

Щорічне покращення автономної роботи має місце. Модель функціонує на годину довше за свого попередника, що дозволяє позбутися «залежності» від зарядного пристрою. Бренд старанно покращує наявний функціонал, і відгуки користувачів підтверджують якість виконаної роботи.




Теги:споживач, apple, iPhone, смартфон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar