реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Як безпечно купувати запчастини на Avtopro.ua

Чи замовляли ви запчастини у мережі Інтернет з частковою або повною передоплатою? На словах така функція здається привабливою. Але що робити, коли продавець не відправляє товар після отримання грошей? Avtopro.ua запустив опцію Безпечна угода, яка захищає покупців від ризику втратити гроші та не отримати своє замовлення. Тепер онлайн-покупки запчастин стали більш безпечними!

Що пропонує Avtopro.ua


Головною місією Avtopro.ua є формування прозорого цифрового ринку автомобільних товарів. В одному місці були об'єднані тисячі магазинів запчастин і продавців. Ось чому водії все частіше звертаються до даного онлайн-майданчику, якщо потрібні запчастини для ремонту:
● Цифровий каталог містить тисячі позицій, де представлені не тільки оригінальні запчастини, а й аналоги;
● Знайти потрібну запчастину дуже просто;
● Широкий асортимент і різноманітність цін, тому завжди можна заощадити на покупках;
● Взаємозамінність запчастин перевіряється експертами й відбивається в результатах пошуку;
● Покупці можуть знайти повну інформацію про продавців, виробників запчастин та навіть про автомобільні розбірки.

Тривалі поїздки по безлічі магазинів з метою покупки всього пари запчастин відходять в минуле! Величезний асортимент запчастин вже представлений в каталозі Avtopro.ua, а для покупки деталей досить мати доступ до інтернету. Завдяки функції Безпечна угода можна не турбуватися, що замовлення доведеться чекати тижнями, а також за внесену суму передоплати і якість куплених запчастин.

Звичайна і безпечна угода - в чому різниця


Уявіть, що ви знайшли потрібний товар і хочете внести за нього передоплату. Це мотивує продавця на швидку відправку товару, адже клієнт сам йде назустріч. Гроші відправлено, але існує ризик, що:
● Продавець отримає гроші та більше не вийде на зв'язок;
● Товар не буде відправлено у строк і ви пошкодуєте про своє рішення довіритися продавцеві;
● Товар було отримано, але ви незадоволені його якістю.

Avtopro.ua знає про недоліки онлайн-покупок, тому розробив і запустив опцію Безпечна угода. Ось чим вона відрізняється від звичайних операцій:
● Продавець поверне суму передоплати, якщо товар не було доставлено;
● Замовлення відправляється в день отримання продавцем передоплати;
● Залишок суми сплачується після огляду товару в поштовому відділенні.

Онлайн-платформа гарантує безпеку ваших покупок. Тепер можна бути впевненим у збереженні коштів при покупці по Безпечній угоді.

Як здійснювати безпечні покупки


Avtopro.ua зробив пошук автомобільних товарів неймовірно простим. У пошукову видачу потрапляють не тільки нові оригінали, а й аналоги, а також б/у запчастини – залишається вибрати кращу пропозицію! Сам пошук ведеться за:
● Параметрами автомобіля;
● Номером запчастин.

Купувати автомобільні товари по Безпечній угоді дуже легко. Побачивши результат пошуку, погляньте на пошукову видачу. Продавці, з якими можна працювати безпечно, позначені символом "Щит". Залишається додати товар у кошик та оформити замовлення з передоплатою. Купуйте запчастини безпечно на Avtopro.ua.



Теги:споживач, Авто


Читайте також



Коментарі (0)
avatar