реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Коли Вам знадобиться прокат авто в Києві?

Представники компанії «RentDrive» розповіли нашим журналістам, у яких випадках найчастіше замовляють прокат авто у Києві. З їхньої розповіді ми дізналися ТОП 5 причин, коли послуги сервісу надзвичайно потрібні.

Умовно їх можна розділити на такі напрямки автомобілів у Києві:

  • Подорожі та подорожі до родичів;
  • Ділові зустрічі;
  • Супровід урочистих заходів;
  • Організація фотосесій;
  • Тест-драйв перед придбанням власного авто.
Окремо варто відзначити довгостроковий прокат авто під таксі з можливістю брендування транспортного засобу. Виходячи з потреб, менеджери автопрокатного сервісу РентДрайв - оренда автомобілів оперативно підберуть автомобіль під індивідуальні запити клієнта.

Цілодобове обслуговування в режимі 24/7

Сервіс автопрокату «RentDrive» має власний автопарк сучасних машин, що складається з понад 100 одиниць, що дозволяє задовольнити запити всіх клієнтів. Багато водіїв віддають перевагу авто економ класу, інші віддають перевагу потужним позашляховикам, містким мінівенам, для третіх важлива престижна модель з преміум сегмента. Незалежно від марки та модифікації транспортного засобу, він знаходиться у чудовому технічному стані, має невеликий пробіг та всі умови для комфортної експлуатації. Після підписання договору оренди, майбутній власник іномарки може бути впевнений, що перед подачею авто фахівці не просто провели дезінфекцію зовні та всередині салону, але гарантовано перевірили роботу всіх систем та механізмів, освітлювальних приладів. Переконалися у достатній кількості паливно-мастильних матеріалів, гальмівній рідині.

Гідний та оперативний рівень сервісу

Команда професіоналів має достатній досвід якісного, бездоганного обслуговування, про що свідчать позитивні відгуки клієнтів. Послугами сервісу користуються повнолітні громадяни України, кияни та гості столиці, які мають водійські права та достатній стаж водіння, не менше 2-х років. Всі автомобілі компанії застраховані, про що прописано в договорі оренди, проте водії повинні суворо дотримуватись правил дорожнього руху, щоб не створювати аварійних ситуацій на дорозі.

При незначних поломках, виявлених дрібних несправностей завжди можна звернутися за допомогою, оскільки клієнтська підтримка здійснюється впродовж всього часу. Фахівці виїжджають на вказане місце та роблять ремонт, якщо оперативно усунути неполадки не вдається, натомість надається аналог орендованого авто. А несправний автомобіль відремонтують на спеціалізованій станції технічного обслуговування.

Вартість оренди залежить від моделі та модифікації автомобіля

У будь-яку пору року виникає потреба оренди подобової або довгострокової. У когось зламався власний автомобіль, а упускати можливість цікаво та пізнавально провести відпустку із сім'єю не хочеться. А у когось призначено урочисту реєстрацію одруження або виписку з пологового будинку і хочеться, щоб поїздка по місту була комфортною та естетично оформленою. На офіційному сайті компанії РентДрайв є каталог авто з різного сегмента, де детально розписані всі переваги машини, кольорові фото.

На додаток до опису та характеристики транспортного засобу, зазначена вартість оренди за двома тарифами, залежно від добового пробігу. Перед отриманням машини на повне володіння клієнт вносить фіксовану заставну суму. При необхідності оренди додаткового обладнання: дитячих колисок, автокрісел, навісного багажника, Wi-Fi роутера або GPS-навігатора, слід заздалегідь сповістити менеджера. Чим довше термін оренди, тим дешевша її оплата. Для постійних клієнтів передбачені знижки, компанія часто проводить акції, які дозволяють заощаджувати кошти.

Для оплати послуг прокату компанія приймає перекази на банківський рахунок та on-line платежі, готівковий та безготівковий розрахунок. На підписання всієї документації буде витрачено щонайбільше 10 хвилин, а подача авто займе близько години часу. Компанія співпрацює як з фізичними, так і юридичними особами, з обов'язковим підписанням двостороннього договору.

оренда автомобілів

Підвищений комфорт та безпека подорожі

Взяті в прокат машини мають не тільки ідеальний стан кузова, але й прекрасне оздоблення всередині салону. Залежно від моделі іномарки та конкретної модифікації автомобіля, виробник пропонує інноваційні системи для безпечного водіння та функціональні пристрої для зручності водія та пасажирів. У салоні тепло та затишно, для любителів музичного супроводу під час тривалої подорожі чи прогулянки на невелику відстань можна скористатися інноваційною мультимедійною системою. Завжди є можливість заздалегідь забронювати модель авто, що сподобалася, зателефонувавши по стаціонарному або мобільному телефону, іншим каналам для зв'язку.

Послуга прокату авто – це чудова альтернатива поїздок рейсовими автобусами, маршрутними таксі, іншими видами громадського транспорту.




Теги:оренда, споживач, Київ, Авто, RentDrive


Читайте також



Коментарі (0)
avatar