реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Простий вибір авто з США: 3 головні секрети

Українські автолюбителі більше здійснюють угоди на аукціонах зі США. Вибравши грамотного професійного помічника, автомобілісти заощаджують до 40% при покупці іномарок. Вибір, купівля та оформлення американського автотранспорту відбуваються за іншими канонами, які відрізняються від проведення угод в Україні.  

Скориставшись підтримкою професіоналів Carfast.express, можна уникнути серйозних помилок, фінансових і тимчасових втрат, будь-якої миті можна ознайомитися з асортиментом бензинових авто. З питань, що хвилюють, консультують менеджери компанії-імпортера. 

Важливі нюанси угоди 

Підібрати автомобіль на сайті посередника можна самостійно. Хоча з цим також пов'язані деякі ризики. Проте важливим моментом залишається викуп машини та доставка в Україну. Тут потрібні домовленості із сторонніми організаціями, контроль проведення угоди. Клієнт, якщо не полетить особисто до Америки, ці питання з дому не вирішить. 

3 основних секрети успішних покупок автотранспорту зі Сполучених Штатів: 

  • грамотне планування основних/додаткових витрат; 

  • перевірка вартості обслуговування обраної моделі у майбутньому, моніторинг розцінок на автозапчастини; 

  • співпраця з професійними помічниками Carfast.express, які допоможуть з вибором хорошої моделі, її перевіркою, покупкою, доставкою в Україну та швидкою розмитненням, сертифікацією. 

За океаном у пріоритеті авто на бензині. Тому вибір бензинових автомобілів із США значно ширший. Можна підібрати чудовий варіант для довговічної експлуатації в Україні. Важливо не поспішати, довіритися професіоналам та запастися терпінням. 

Компанія Carfast.express має фізичні офіси в Києві, Одесі. Також із кожним автолюбителем фахівці успішно працюють віддалено. Достатньо зв'язатися з представниками компанії та обговорити угоду. 

При покупці враховують майбутні вкладення в автомобіль, коли потрібно буде проходити технічне обслуговування, планувати ремонти. Деякі моделі коштують недорого, але в обслуговуванні дуже дорогі. Таке придбання, найімовірніше, назвати вигідним не вдасться. 

Підібрати якісне масло 10w40 автомобільне https://massive.ua/parts_catalog/motornoe_maslo/ без завищених розцінок найпростіше в інтернет магазині автозапчастин massive.ua. Відмінний асортимент, якісна продукція та високий сервіс обслуговування.  

Митним оформленням пригнаних автомобілів із США зазвичай не займаються самостійно – надто клопітко, довго й виходить дорожче. Найкраще рішення при покупці іномарок: замовлення повного спектра послуг компанії-імпортера. Досвідчений перевізник допоможе з ремонтом машини з Америки. Все ж таки варто обов'язково перевірити пригнане авто, не ризикуючи своєю безпекою.  




Теги:Авто, споживач


Читайте також



Коментарі (0)
avatar