реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Яценюк став головою, доки Юля сидить

Об'єднавчий з'їзд "Батьківщини" та "Фронту змін" призвів до ліквідації "Фронту змін" та партії "Реформ и і порядок". Чинне законодавство не передбачає об'єднання партій, а тільки їх саморозпуск. Нагадаємо, що нещодавно таким чином об'єдналися НРУ та УНП.

У нового голови "Батьківщини" Арсенія Яценюка (хоча формальним головою партії залишається Юлія Тимошенко) -- неймовірна кількість заступників: аж 11. До політради ввійшли 87 чолоівк. керівником апарату лишається пастор Олександр Турчинов.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко довіряє Арсенію Яценюку і виступає за призначення його главою політичної ради партії.

Про це вона написала у зверненні до делегатів об'єднавчого з'їзду ВО "Батьківщина", який прочитала зі сцени на Михайлівській площі донька Тимошенко Євгенія.

"Окремо хотіла б сказати про своє ставлення до Арсенія Яценюка. Люди перевіряються справами. Спільну справу з Арсенієм та командою "Фронту змін" ми робимо вже більше року. За цей час ми переконливо довели, що не помилилися один в одному", - заявила вона.

"Ми багато з ним пережили після 2005-го року, зробили критичну масу спільних помилок. Тепер разом ми зобов'язані спокути перед Богом і Україною свої та чужі політичні прорахунки і виконати все, що обіцяли людям на Майдані: побудувати моральну та професійну владу, яка поверне людям справедливе та успішне життя, підніме Україну на міцні ноги", - зазначила Тимошенко.

В обласній організації "Батьківщини", як повідомляє сайт "Події і коментарі", неоднозначно сприйняли потребу об'єднання з місцевим "Фронтом змін", очолюваним Олександром Неретою.



Теги:Арсеній Яценюк, Батьківщина, опозиція, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar