реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"В Україні більше нема президента" -- заява "Батьківщини"

Вирок, який було винесено апеляційним судом у справі Юлії Тимошенко – це доказ того, що в Україні не діють закони.

Партія «Батьківщина» не визнає цього незаконного, винесеного на підставі сфальшованих звинувачень вироку. Ми переконані, що рішення апеляційного суду від першої до останньої літери було написано у кабінеті президента України.

Вирок Юлії Тимошенко - це політична помста від Януковича. Він завжди боявся лідера «Батьківщини». Тим більше зараз, коли у рейтингах провідних соціологічних компаній уже кілька місяців Юлія Тимошенко і «Батьківщина» випереджають Віктора Януковича і Партію регіонів.
Розправа через маріонетковий суд – це персональна помста президента Віктора Януковича Юлії Тимошенко як його головному конкуренту.

Після цього рішення президент Янукович перестав бути президентом – він став диктатором кримінального режиму.
У президента, що за 2 роки спромігся досягти падіння рівня соціально-економічного забезпечення громадян та рівня свобод, про що свідчать всі світові рейтинги, просто немає майбутнього. Президент, який боїться своїх конкурентів, недостойний довіри громадян. Президент.
Але, Янукович зараз боїться не тільки опозиції, він зараз боїться українського народу. Він ховається від нього за рядами військ спеціального призначення. Це сором для України.

За словами голови Чернігівської обласної партійної організації «Батьківщина» Олександра Кодоли:
«Українська, і світова громадськість вважає суди над Тимошенко політичними і замовними. Це видно навіть неозброєним оком. Але ми боротимемось за справедливість і переконані в тому що Європейський суд розгляне це питання і поставить крапку в цьому безглузді, скасувавши рішення українських судів. Ми пишаємося нашим Лідером. Вона буде на волі, і на чолі з нею «Батьківщина» переможе та звільнить Україну від окупаційного режиму».

Прес-служба обласної організації "Батьківщини"



Теги:Помста, Батьківщина, опозиція, Юлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar