реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Громадський комітет: "Україна відбулася!"

Друге засідання обласного Громадського оргкомітету по відзначенню 20-ліття незалежності України проведено задля затвердження положення про його роботу та початку вироблення плану діяльності.

До участі в його роботі приєдналися Костянтин Іванов (депутат міської ради від партії "УДАР"), Микола Лук'яненко (клуб "Промінь"), Олександр Шевченко ("Молода Просвіта") та Олександр Бондарев ("Народна самооборона").

Громадський комітет створив три робочі групи -- по підготовці книги (координатор -- Василь Чепурний), по виробленню пропозицій щодо перейменування вулиць та ліквідації символіки тоталітаризму (координатор -- Володимир Ступак) та по молодіжному напрямку (координатор -- Олександр Шевченко).

Вирішено оголосити збір матеріалів про виборювання незалежності України на Чернігівщині та збір книг для української бібліотеки у Москві.




Теги:20-річчя незалежності, Просвіта, В.Ступак, К.Іванов


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
Якісь невеселі думки в мене...
Невже хтось дійсно вважає що "Україна відбулася!" ????
Хтось переймається майбутнім святкуванням.. А Ви, шановні, впевнені, що до серпня Україна остаточно не здасть свою незалежність?
І може не до святкувань треба готуватися?
А підніматися на боротьбу з промоскальским окупаційним режимом?
Насвяткувались вже.. Далі - нікуди.
avatar
2
Недоля, опуститесь на землю грешную. Кого это Вы собираетесь на борьбу поднимать? Патриотов, которых нет? Да и с кем? Бороться с украинскими "патриотами", которые только и делают, что языками чешут перед народом, выискивая врагов народа? Почему Вы боитесь правду сказать людям, что мол зажрались все - и одни, и другие. Поэтому каждый из них (у кормушки) - лапшу на уши своему электорату и вешает.
А празднование 20-летия независимости Украины - будет очередным самопиаром наших "патриотов". И, кажется, он уже начался.
avatar
3
Краще б до Дня незалежності домовились би всі опозиційні сили про спільні дії, аби впливати хоч якось на прийняття законів чи навпаки — їх ветування. Це був би найкращий подарунок всім українцям до такого великого (без перебільшення) свята. А то тільки й знають, що битися у ВР або жалітися. Бо ще трохи — і дочекається влада наша улюблена єгипетського варіанту, до Дня незалежності! Ото відсвяткуємо!
avatar