реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Громадський комітет: геть вулиці павліков морозових!

Чергове засідання обласного Громадського комітету по відзначенню 20-річчя Незалежності України традиційно пройшло в приміщенні товариства "Просвіта".

Цього разу члени Громадського комітету обговорили і затвердили пропозиції обласній адміністрації, серед яких науково-практична конференція, перейменування вулиць, організація циклу передач про боротьбу за незалежність України. Також комітет визначив свої заходи до ювілею України.
Перш за все, має вийти книга, а молодь проведе культурологічний похід за маршрутом легендарного походу "Козацькими шляхами" 1991 року -- від Чернігова через Мену, Сосницю, Новгород-Сіверський, Дігтярівку, Короп на Батурин.

Громадський комітет вирішив провести 7 квітня "круглий стіл" для обговорення перейменування вулиць у Чернігові і закликав провести подібні заходи у всіх райцентрах області.
Нагадуємо, що триває збір матеріалів до книги під робочою назвою "Україна відбулась!" Арїівні фото, спогади, документи надсилайте на адресу обласного товариства "Просвіта": Чернігів, вул. Воровського, 10, індекс 14000.




Теги:20-річчя незалежності, Просвіта, оргкомітет, Козацькими шляхами


Читайте також



Коментарі (0)
avatar