реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Генерал міліції: "БДРМ -- провокація міліції!"

Колишній начальник управління МВС в Чернігівській області генерал Іван Катеринчук на своїй сторінці в мережі Фейсбук розмістив оцінку появи в Києві бронемашини під час мітингу опозиції. Як відомо, міністр внутрішніх справ Захарченко заявив, що і машина була несправжя, і кулемет, і взагалі міліція її кудись супроводжувала... Щоправда, міліція так само на сміх курям заявила, що бойовики, які напали на журналістів, були найняті ...опозицією.

Ось оцінка професіонала:" Передивившись цей ролик повністю, я підтверджую те, що говорив раніше. Правоохоронні органи знали про провокацію наперед і отримали команду не втручатися. Зі сторони можна зробити висновок, що міліція безпорадна, але це тільки на перший погляд.

Я знаю цю кухню із середини і стверджую, що поява військової бронемашини з кулеметом в башні (не має значення, чи кулемет справний чи ні) на місці проведення масових заходів заборонено, якщо це не передбачено плано ОГП, а таке не могло бути передбачено цим планом, є надзвичайна подія. В цьому випадку працівники міліціі зобов'язані всіма доступними засобами зупинити бронетранспортер (в даній ситуаціі заблокувати іншими автомобілями, або на крайній випадок порізати колеса), що не було зроблено. Як діяла міліція -- ви бачили, от і робіть висновки...."



Теги:міліція, опозиція, Іван Катеринчук, БДРМ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar