реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Врадіївка таки йде на Київ

Учасники пішої ходи з Врадіївки дісталися міста Жашкова Черкаської області, де до них вирішив приєднатися працівник МВС. Про це повідомив народний депутат від “УДАРу” Сергій Каплін, передає УНН з посиланням на прес-службу партії.

“Прийшли до Жашкова. Вчора вечеряли під мостом кашею у казані. Розбили наметове містечко напроти входу у міськвідділ. Ввечері дізналися про побиття правоохоронцем дівчини у Святошинському районі Києва. Реакція нашої ходи була миттєва – прискорювати рух, щоби доєднатися до столичних протестів проти міліцейського свавілля”, - зазначив С.Каплін.

Також нардеп розповів, що у Жашкові міліціонер написав рапорт про звільнення і готовий приєднатися до учасників ходи з Врадіївки до Києва.

Депутат розповів, що кількість осіб, які йдуть пішою ходою зростає, незважаючи на негоду (протестувальникам довелося йти під дощем). Вчора до них доєдналися ще дві жінки. “Я переконаний, що до понеділка нас буде більше 50-60 осіб”, - зазначив нардеп. Нагадаємо, мешканці Врадіївки, які протестують проти свавілля правоохоронців, вирушили пішки до Києва.

У їхніх планах -відвідати 8 населених пунктів у Кіровоградській, Черкаській і Київській Областях. Там вони збирають підписи за відставку міністра внутрішніх справ, а також проводять мітинги біля місцевих відділів міліції.

Дістатися ж пункту призначення - Майдану Незалежності у Києві - люди планують 18 липня.



Теги:Жашків, міліція, опозиція, удар, Врадіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar