реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

Євминка виходить на майдан

Мітингує село Євминка Козелецького району, бо їхнього сільського голову Григорія Шуригу виборча комісія передумала визнавати сільським головою. Анекдот? Було б смішно, якби не було правдою.

Григорій Шурина був офіційно оголошений головою, повідомлення про це надруковане в районній газеті, він провів уже три сесії і раптом 3 грудня на сесії сільської ради , коли представляли новообраного депутата, голова Євминської сільської виборчої комісії В.Купрієць кинув на стіл протокол засідання комісії і сам поспішно зник.

Ошелешені депутати в тій «бомазі» прочитали, що комісія передумала визнавати голову села, бо він … відмовився від своєї посади. Отакої! З чого велемудра комісія зробила такий висновок? Бо, мовляв, Г.Шурига продовжує займатися комерційною діяльністю, не всі документи представив про себе, а головне – 26 листопада його не було на робочому місці! Кумедія! З яких це пір комісія перевіряє роботу голови? Тим паче, що в тому, з дозволу сказати протоколі, написано, що Г.Шурига « в Апеляційному суді Чернігівської області 15 годин 20 хвилин представляв інтереси Даціва В.Н., виїхавши з села Євминка о 13 годині на відстань 120 кілометрів, і прибув в село Євминка після 18 години».

Григорій Шурига – колишній військовий, юрист за фахом, член Української Народної партії і голими руками його, що називається, не візьмеш. Та й люди кажуть – що за чортівня навколо їх села твориться! Тому й вийшли учора на майдан протестувати проти самоуправства так званої комісії.
Детальніше читайте в газеті "Сіверщина"




Теги:Євминка, вибори, УНП, Земля, Козелецький район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar