реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Донецькі партизани повідомили про загибель генерала російської армії

Донецька група партизан " Тіні" повідомила про засаду на патруль поліцаїв у пригороді Донецька. Вони не розраховували на таку удачу.

"Захопили в полон трьох поліцаїв, - повідомили партизани в соціальних мережах, - двоє поліцаїв були просто "орки" і були розстріляні на місці, третім виявився Павлов Пьотр Геннадійович, генерал майор Збройних Сил РФ, оперативне управлінння Збройними силами".

За своє життя і свободу він запропонував "Тіням" один мільйон доларів. Відповідь партизан: " До сраки твої долари. Батьківщина не продається!"

Партизани розстріляли генерала армії окупанта після короткого допиту. У соцмережах вони виклали фото уже мертвого генерала російської армії. Ах, так, російських же військових в Україні нема - казав Путін. А йому вірять росіяни... Значить, то був не генерал, а його тінь...

"тіні" повідомляють, що це вже другий російський генерал, знищений їх загоном. Першим був генерал С.Андрійченко, знищений 16 листопада минулого року в Тельманово. А 18 січня цього року "Тіні" спровокували бій між поліцаями Лугандонії і військами Росії. В результаті вбито 30 поліцаїв і 10 чеченців.



Теги:загін Тіні, донецькі партизани, Донецьк, російсько- українська війна, Тельманове


Читайте також



Коментарі (0)
avatar