реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Українська армія просунулася на кілька кілометрів

У неділю, 30 вересня, стало відомо, що підрозділ бригади Збройних сил України зміг за короткий час і зовсім непомітно для путінських бойовиків зміцнити свої позиції на одній з ділянок фронту в Донецькій області.

Про це повідомив активіст і український військовий Юрій Мисягін на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він зазначив, що українським військовим вдалося просунутися вперед на 6 кв. км. Так, тепер частина Донецької області знаходиться під контролем ВСУ.

"Поки в Донецьку відбувається весь цей дурдом: вибухи, підготовка до виборів і реєстрація кандидатів, знищення конкурентів, і викрадення їхніх дружин, а також всі інші принади закритого окупаційного світу - ВСУ мовчки спостерігає за всім цим цирком, і просто тихо робить свою справу. В увазі постійних обстрілів і провокацій на одній з ділянок фронту в Донецькій області, для поліпшення своїх тактичних позицій, підрозділ однієї з бригад ВСУ було просто змушене добре пройти вперед і закріпитися на нових рубежах. Вже окопалися і стоять нові опорники. В результаті, більше 6 кв. км, що тепер знаходяться під контролем ЗСУ. Все сталося швидко, абсолютно тихо і спокійно!", - написав Мисягін в соцмережі.

Варто відзначити, що в коментарях активіст зазначив, що не може вказати точні дані про місцезнаходження бійців ВСУ, так як "туди б відразу "прилетіло" і почалися б розбірки".

Нагадаємо, що після закінчення з'їзду так званої Компартії "ДНР" в офісі комуністів спрацював вибуховий пристрій. Постраждало 3 людини. Серед постраждалих опинився кандидат на посаду ватажка "ДНР" екс-міністр оборони Ігор Хакимзянов.

Як повідомляв портал Знай.uа, 30 вересня путінські бойовики обстріляли український Майорск. В результаті підлого обстрілу місцева жителька отримала кульове поранення голови.

Також портал Знай.uа писав, що колишній український військовий Володимир Фомічов, який був звільнений з ворожого полону під час обміну, розповів про звірства і тортури, яким його піддавали бойовики у в'язниці.Знай



Теги:Майорськ, ЗСУ, Донецьк, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar