реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівські фахівці з нерухомості – серед кращих

Вже традиційно, наприкінці року відбулася урочиста церемонія нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу фахівців з нерухомості «Професійне визнання - 2009».
Цього року в конкурсі взяли участь понад 50 фірм з усієї України, серед них і чернігівська ріелторська компанія «Контактика». В умовах гострої конкуренції чернігівці були визнані переможцями у номінації «Найкраща ріелторська компанія на регіональному ринку» з числом співробітників до 25 чоловік.
Ринок нерухомості - це одна зі стратегічно важливих галузей економіки України, яка до того ж має величезну соціальну значущість для громадян країни. Саме тому для тих, хто працює на цьому ринку так важливо отримати визнання свого професіоналізму, компетентності не тільки від клієнтів, але і у професійних колах, від своїх колег.
Розповідаючи про секрети перемоги, Микола Жогалко, заступник керівника компанії наголосив, що це не випадково. Адже до цього «Контактика» вже мала визнання на місцевому рівні, у свій час компанія отримала подяку від Чернігівського міського голови і була обрана регіональним представником Спілки фахівців нерухомості України. Вимоги до переможців були досить серйозними. Це й наявність обладнаного офісу, необхідна кількість кваліфікованого персоналу, професійне ведення документації, позитивні відгуки клієнтів, відсутність судових позовів. Врахувалося також і те, що в період кризи компанія розширила обсяг надання послуг відкривши, ще один офіс.
На ринку нерухомості, на жаль, працює багато так званих «сірих» ріелторів, які своїм безвідповідальним ставленням до клієнтів кидають тінь на весь сегмент даного бізнесу. Висновок напрошується сам: працюйте з професіоналами!
Олександр ЯСЕНЧУК






Теги:нерухомість, О. Ясенчук, житло, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar