реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівські бої путінських комуністів

Третій день у Чернігові тривають протести проти призначення директором школи № 35 регіоналки Людмили Скоробагатько, яка на сепаратистському з'їзді у Харкові назвала чернігівських майданівців бандерлогами та керувала антимайданом у Чернігові. Замість звільнення її з міської ради міський голова Олександр Соколов призначив її директором школи.

Обурена громадськість вийшла на пікет до міської ради. Гостро виступали Оксана Тунік- Фриз, Володимир Поліщук, Сергій Соломаха, Станіслав Тавлуй.

В той же час, біля кінотеатру імені Щорса (символічно) зібралися прихильники Людмили Скоробагатько. Це були агресивні жінки глибоко бальзаківського віку з переходом у глибоко пенсійний і серед них - перший секретар міському комуністів Агей, що і прийшов на захід з комуністичною газеткою "Серп і молот".

Ці жінки з нежіночою люттю заважали мені, як журналісту, виконувати свою роботу - штовхали (якби молоді - то хай би!), обзивали та не давали сфотографувати їх агресивні і крикливі обличчя. Збирали якісь підписи, але сфотографувати їх не дали.

Отже, на захист Скоробагатько вийшли комуністи - путінські агенти. Що й не дивно: Скоробагатько отримала це прізвище замість дівочого Сапон завдяки одруженню з першим секретарем міському комсомолу, а тепер діячем злочинної компартії Скоробагатьком. Вірно служить першому секретарю обкому комсомолу, а тепер - міському голові Соколові. Регіонали і комуністи - близнюки-браття. І не треба думати, що з Чернігова виїхала вся п'ята колона російської імперії - вони тут і діють.

Василь ЧЕПУРНИЙ






Теги:Олександр Соколов, комуністи, пр, Чернігівська міська рада


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
"обзивали та не давали сфотографувати їх агресивні і крикливі обличчя" :))))))))))))))). Бідненький, злякався. То вдома сиди.
У нас демократична країна і кожен має право на свободу думки і слова. Ви журналіст, не потрібно ображати сторони, а то одні у Вас "громадськість", а інші "путінські агенти". Надайте докази.
Отже, не забувайте про професійну етику, бо бридко (і смішно) читати такі новини. Ви маєте бути неупереджені.
avatar
2
Ти їх в одні двері а вони у вікно,комуністи та регіонали це взагалі одна партія і як кажуть в народі "ОДНА ШАЙКА ЛЄЙКА",і велике прохання до пенсіонерів,шануємо що ви є,але Ваш час давно пройшов і наступили нові часи і будьде уважними з своїми лозунгами бо гірький досвід показав до чого дішла підтримка на півночі України,смерть і проголодь всюди і люди вже добре розуміють що їх в вели в жорстоку оману!
avatar
3
І коли вже очиститься наш Чернігів від цього комуністичного сміття?
avatar