реклама партнерів:
Головна › Новини › Гаряча точка

На Черкащині вже розпочались репресії проти членів УНП

8 лютого уночі у квартирі члена проводу Черкаської обласної організації УНП Ігоря СИЧОВА було проведено обшук. Вилучено комп’ютер, ноутбук, а також політичну агітацію – плакати, листівки, газети.

За словами правоохоронців, вони отримали анонімний телефонний дзвінок українською мовою про терористичні акції, за аналогією до Макіївських вибухів.
«Після обшуку мене і мого товариша, який знаходився зі мною у квартирі повезли в райвідділ, - розповідає Ігор СИЧОВ. – Розпитували про моє ставлення до влади, про політичні погляди. Вимагали признатися, що то я дзвонив. Зняли відбитки пальців.»
Політичною провокацією називає подібні дії правоохоронців голова обласної організації Української народної партії Леонід ДАЦЕНКО. «Антиукраїнський режим закручує гайки. До мене приходити бояться. Я помічник народного депутата Івана Зайця. За законом про обшук треба повідомляти у Верховну Раду. Якщо беруть відбитки у всіх керівників партійних структур, то нехай візьмуть відбитки і в голови обласної Партії регіонів, губернатора Сергія Тулуба. Непогано було б улаштувати «шмон» і в його робочому кабінеті».
За останній тиждень на Черкащині правоохоронці провели допити та обшуки у близько 10 осіб. Усі вони є активістами правих партій: УНП, УНА-УНСО, «Свободи» та громадських організацій.

Прес-служба УНП





Коментарі (0)
avatar