реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Аверченко, що кинув "УДАР" і "Сіверщину", закупляє для ДУСі ягнятину по 546 гривень

Державне підприємство Державного управління справами з обслуговування офіційних заходів «Гарант-сервіс» 2 квітня за результатами тендерів уклало низку угод на постачання продуктів харчування на загальну суму 7 млн грн. Про це повідомляють «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Харчі придбано для їдалень №1 по вул. Банкова і №2 по вул. Шовковична, 1.

Найбільше витратять на м’ясо та м’ясопродукти – 4,45 млн грн. У тому числі замовлено ягнятину по 542,86 грн./кг , свинячу корейку на кістці й без неї – по 69 і 72 грн./кг.

Також замовлено свинину запечену у чорносливі по 81,59 грн./кг, яловичий язик у салі по 97,87 грн./кг, Дарницький балик по 161,81 грн./кг.

Ще 1,56 млн грн. витратять на молочні продукти, 0,99 млн грн. – на сири.

З імпортних сортів найдорожчими є італійський «Парміджано Реджіано» по 351 грн./кг, італійський «Грано Падано» по 264,60 грн/кг французький «Міні Бейбі Бель» по 218,75 грн/кг.

Тендерів на закупівлю фруктів, риби та інших продуктів «Гарант-Сервіс» поки не оголошував.

У попередні роки «Гарант-Сервіс» регулярно замовляв дорогі продукти.

Так, наприклад, у 2012 році «Гарант-сервіс» провів тендери на придбання харчової продукції на 15,80 млн грн. Тоді з-поміж іншого було укладено угоду на придбання малини по 672 грн/кг. Також підприємство замовляло осетрову ікру по 1150 грн. за 113 грамову баночку, шампанське «Вдова Кліко» по 618 грн. за пляшку, качину печінку по 465 грн./кг, бараняче каре по 540 грн./кг.

У 2013 р. «Гарант-Сервіс» через тендери замовив продуктів на 6,19 млн грн. Серед них були спинки осетра холодного копчення екстра по 495 грн./кг та імпортна зелена цибуля – по 168 грн./кг.

ДП «Гарант-сервіс» входить до системи підприємств Державного управління справами, й обслуговує Секретаріат Президента України, Кабмін, ВРУ, РНБО, та інші держоргани, окрім того – підприємство займається обслуговуванням офіційних делегацій, офіційних, представницьких, загальнодержавних і міжнародних заходів і може виробляти й реалізовувати продукцію на договірних умовах.Наші гроші

Державне управління справами очолює недавній народний депутат від "УДАРу" з Чернігова Сергій Аверченко. (на фото - зліва).



Теги:Сіверщина, секретаріат Президента, удар, Сергій Аверченко, ДУСя


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
Я возмущен до глубины души... почему нет черной икры за 11 000 гривен за кг? Она ведь
полезна для здоровья, в ней много белка, витаминов и микроэлементов...
avatar
2
Після перегляду новин за 10 квітня на "Інтері" про цю колізію і харчування психічно хворих, розумієш: Аверченка підставили...
avatar