реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Не довго музика грала: Аверченка звільнено

В.о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов своїм указом звільнив Сергія Аверченка з посади керівника Державного управління справами.

Відповідний указ, розміщений на президентському сайті.

«Відповідно до статті 112 Конституції України постановляю: Звільнити Аверченка Сергія Миколайовича з посади Керівника Державного управління справами», - зазначається в документі.

Обставини і причини звільнення не повідомляються. Перед тим Сергій Аверченко дуже рвався у владу - навіть у штабі національного спротиву збирав підписи за своє призначення головою Чернігівської ОДА після того, як не вдалося провести на голову обласної ради Віктора Лазаря. Коли ж лідер "УДАРу" Віталій Кличко заборонив партійцям йти у владу - Аверченко впросився керівником "Укроборонпрому" і вийшов з партії. Хоча числився головою обласної партійної організації.

Побув кілька тижнів і Турчинов призначив його керувати ДУСею - воно й не дивно, бо за контрактами продажу військової техніки, як мінімум, 5 спецслужб слідкують, важко щось провернути. Але виявилося, що й до ДУСі не дуже він підходить, якщо Турчинов у час війни з Росією знайшов час вникнути в ситуацію і прийняти рішення. Проте цілком можливо, що невтомний Сергій Миколайович винирне десь ще - але подалі від "Аврори", "Сіверщини" та "УДАРу", які він кинув.

Восени минулого року Сергій Аверченко разом з групою товаришів рейдерським чином захопив видання газети "Сіверщина", а через 8 місяців захопники визнали свою неспроможність видавати газету.

Все таємне стає явним. Щоб бути людиною віруючою, треба не відмовлятися від вина (бо й Христос вино пив), а читати Святе Письмо і жити за Божими заповідями. Інакше - фініта ля комедія.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Сіверщина, удар, ДУСя, Сергій Аверченко


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Шановний Чепурний, сміється той, хто сміється останій. А ви доречі, на якому поверсі будинку профспілок знаходились в ніч з 18 на 19 лютого, мабуть поряд з Аверченком на 2 чи можливо вдома на диванчику в м.Чернігові хвилювались за життя його, а перш за все-за своє. Не судіть- не судими будете. Ви мене дивуєте, я була про Вас зовсім іншої думки...
avatar