реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Після подорожі Арабськими Еміратами Аверченко знову хоче в політику

Винесла доля випадково колишнього офіцера в найвищу українську політику - так працюй, радіючи Україні. Мало б хто навіть згадав як угробив підприємство "Аврора" і газету "Сіверщина".

Ні, ломанувся у ту сферу, де більше шелестіння купюр - то просився головою обласної адміністрації, то начебто покерував щось із місяць "Укроборонпромом", то пішов керувати Державним управлінням справами, де теж його чомусь довго не потерпіли. А, та ще й депутатства ж позбувся.

Та тепер, помандрувавши Арабськими Еміратами, захотів Сергій Аверченко - а мова таки про нього - повернутися у політику. Як кажуть в анекдоті -- хоч чучелом, хоч тушкою... Вибрав якусь "Силу людей", про що й повідомили ошелешеним журналістам нещодавно.

Виявляється, голова обласної партійної організації "УДАРу" Сергій Аверченко добровільно вийшов з партії. Ну, спробуємо повірити, хоча цьому суб'єкту після його кульбітів вірити важко.

- Что не так с «Ударом»? – допитувалися присутні.
- З «Ударом» може все так, може зі мною не так… Мені там душно, - був відвертим Аверченко.

Мовляв, це партія лідерського типу, а він такого не хоче. Ага, коли радів, тулячись на фото до Кличка - подобалось. І коли став депутатом завдяки "УДАРу" - теж подобалося,
бо на дурничку, без жодних особистих заслуг, у вищу політику вскочив. Щоправда, в нардепів позабирали купу пільг і може тому Сергію Аверченку перехотілося закони приймати?

- Задолженность по земле вашого предприятия «Аврора» 400 тысяч. Закрывать будете?
- Это тяжелый вопрос, закрывать обязательно будем, - чітко відрапортував колишній замполіт Совєтської Армії.

Він не зміг пояснити чому працівникам штабів "УДАРу" ще від минулих парламентських виборів не виплачено зарплату, хоча прилюдно обіцяв сорочку з себе продати, а борги погасити. Каже - винен Кличко. Звісно, він же далеко і кулаків його не страшно... А хто погасить борги по зарплаті працівникам редакції "Сіверщини"? І чи не мулько було кататися Аверченку по Еміратах, коли людям нещасні дві- три тисячі не поплатили?!
- Вы не прошли партийной люстрации и Вас обвинили в связи с «Батькивщиной».
- Такого поняття як люстрація в «Ударі» не було і не буде. А те що сказав Каплін – брехня.

Схоже, все більше людей переконуються, що брехня таки йде від нашого бігуна, що вміє маскуватися під патріота, залишаючи за собою випалене поле.

Марко ХАРКО



Теги:Сіверщина, удар, ДУС, Сергій Аверченко, Укроборонпром


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
До такої характеристики Аверченка ще багато цікавого можна додати, але не варто марнувати час! Все всім вже й так зрозуміло!
avatar