реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 8 грудня

Газета "Сіверщина" представляє нового святого землі чернігівської -- Меркурія Бригинського, прославлення якого очолює Патріарх Київський і всієї України - Руси Філарет.

Також у номері -- калейдоскоп подій області: зокрема, Бахмацька районна адміністрація відповідає на критичну публікацію газети. Петро Антоненко аналізує закриття пошти та інших соціальних об'єктів у своєму рідному селі Авдіївці Куликівського району. Олександр Ясенчук розповідає як прокурор області не прийшов на сесію міської ради, але спричинив шум своєю відмовою будувати другу чергу будинку біля прокуратури.

Аферу у селі Хаїха Ічнянського району представляє власкор "Голосу України" Сергій Павленко -- старий дід зустрічає тепер нових людей з вилами у руках.

"Рука Москви" -- цікавий фоторепортаж "Сіверщини" з представленням прямих московських впливів у Чернігові: банки, вуз, дипломатичне представництво, церква, культура... А Борис Домоцький інтересно розповідає про своє місто -- Новгород-Сіверський, де досі на вежі є портрети Лєніна і Сталіна.

Вікторія Гаврик пише про ображених чоловіків -- почитайте, це цікаво!

"Сіверщина" в минулому номері писала про те, як у селах Високе та Смош Прилуцького району листоноші сказали передплатникам, що з нового року "Сіверщина" не буде виходити. Комусь дуже цього хочеться! Відповісти на нову форму боротьби з незалежною газетою можна тільки передплатою. Тож не забудьте передплатити "Сіверщину" на 2012 рік і порадьте це зробити друзям по всій Україні! Передплатний індекс 33580.



Теги:Петро Антоненко, патріарх Філарет, рука Москви, Вікторія Гаврик, Авдіївка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar